У фіналі «Дитячого Євробачення» Україна виступить шостою

У фіналі «Дитячого Євробачення» Україна виступить шостою

29 Листопада 2013
15171
29 Листопада 2013
14:39

У фіналі «Дитячого Євробачення» Україна виступить шостою

15171
У фіналі «Дитячого Євробачення» Україна виступить шостою
У фіналі «Дитячого Євробачення» Україна виступить шостою

У фіналі Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2013», який відбудеться в суботу, 30 листопада, учасниця  від України Софія Тарасова виступить шостою. Про це повідомляє прес-служба Першого національного, який транслюватиме подію.

 

Як повідомлялось, участь у конкурсі візьмуть представники 12 країн. Виступатимуть конкурсанти в такому порядку:1 - Швеція, 2 - Азербайджан, 3 - Вірменія, 4 - Сан-Марино, 5 - КЮР Македонія, 6 - Україна, 7 - Білорусь, 8 - Молдова, 9 - Грузія, 10 - Нідерланди, 11 - Мальта, 12 - Росія.

 

Як писала «Детектор медіа», 25 листопада в Києві офіційно стартував ХІ Дитячий пісенний конкурс «Євробачення». Право приймати цьогорічний конкурс Національна телекомпанія України дістала після перемоги Анастасії Петрик на пісенному змаганні минулого року в Амстердамі (Нідерланди).

 

Над підготовкою шоу працювали міжнародні фахівці. Так, сценарій «Дитячого Євробачення - 2013» написав британський сценарист Алекс Воррал, участь у створенні сцени та логотипу взяли грецькі майстри Іліас Ледакіс та Вангеліс Нтецес, технічним процесом створення сцени керував Ола Мельциг, світлове оформлення розробив німецький художник зі світла Джеррі Аппельт. Музичне оформлення конкурсу розробив український композитор Михайло Некрасов, режисером телетрансляції буде естонець Марек Міл.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15171
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3823 дн. тому
Залишається лиише додати, шо коментуватиме цей конкурс на Першому Тетяна терехова. Це буде її перше Дитяче Євробачення і перший самостійний коментар Цікаво, начкільки впорається з цим.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду