4 жовтня – прем’єра фільму «Іван Сила» для школярів у кінотеатрі «Жовтень»

4 жовтня – прем’єра фільму «Іван Сила» для школярів у кінотеатрі «Жовтень»

30 Вересня 2013
10444
30 Вересня 2013
14:09

4 жовтня – прем’єра фільму «Іван Сила» для школярів у кінотеатрі «Жовтень»

10444
4 жовтня – прем’єра фільму «Іван Сила» для школярів у кінотеатрі «Жовтень»
4 жовтня – прем’єра фільму «Іван Сила» для школярів у кінотеатрі «Жовтень»

4 жовтня о 14.15 у кінотеатрі «Жовтень» у Києві відбудеться спеціальна прем'єра стрічки «Іван Сила» для київських школярів за участю режисера Віктора Андрієнка та творчої групи фільму. Кінотеатр запрошує на захід журналістів, які зможуть дізнатися про враження маленьких глядачів від стрічки одразу після сеансу. Показ відбудеться у залі «Гегемон» на першому поверсі кінотеатру.

 

Під час денного показу фільму для школярів Віктор Андрієнко, режисер фільму, а також інші члени знімальної групи розкажуть дітям про те, як створювався цей фільм, а також дадуть відповіді на питання аудиторії.

 

Прем'єрний прес-показ нового українського широкоформатного пригодницького фільму «Іван Сила» відбудеться 3 жовтня в ТРЦ Ocean Plaza у Києві.

 

Фільм «Іван Сила» - це повнометражна пригодницька кінокартина за мотивами книги Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили», створена за 100% державного фінансування. Прототипом головного героя фільму став український цирковий силач Іван Фірцак, якого в 1928-му році визнали найсильнішою людиною планети. Фільм відтворює окремі сторінки життя молодого Івана, який пройшов через серйозні випробування, змужнів і став непереможним велетом сили і духу.

 

Режисери та автори сценарію: Віктор Андрієнко та Ігор Письменний. Продюсери: Алла Овсянникова, Володимир Філіппов.Оператор: Олександр Кришталович. Композитор: Ігор Стецюк. Монтаж: Віктор Маляренко

 

 

У ролях:Дмитро Халаджи, Леонід Шевченко, Іванна Сахно, Віктор Андрієнко, Ольга Сумська, Ігор Письменний, Василь Вірастюк, В'ячеслав Гіндін, Богдан Бенюк, Борис Барський та ін.

 

Студія-виробник: «ІнсайтМедіа». Прем'єра в Україні: 3 жовтня. Тривалість фільму: 1 год. 30 хв. Офіційний сайт фільму: http://ivan-film-ua.com/

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10444
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду