Курдіновичу присвоєно перший ранг держслужбовця, а Георгієвській - третій

27 Серпня 2013
18828
27 Серпня 2013
18:23

Курдіновичу присвоєно перший ранг держслужбовця, а Георгієвській - третій

18828
Курдіновичу присвоєно перший ранг держслужбовця, а Георгієвській - третій

Президент України Віктор Янукович присвоїв перший ранг державного службовця голові Держкомтелерадіо України Олександру Курдіновичу, а третій ранг - члену Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Вікторії Георгієвській.

 

Відповідний указ Президент України видав 24 серпня 2013 року, який оприлюднено на сайті глави держави.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», низка медійників до Дня незалежності України були нагороджені державними відзнаками. Відповідно до указу «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України», нагороджено орденом «За заслуги» 3 ступеня: Германа Кудинова - генерального директора обласного об'єднання «Луганське кабельне телебачення»; Олексія Шумика - шеф-редактора інтернет-видання товариства «Волинська правда».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду