Кабмін визначив, як Україна готуватиметься до проведення дитячого «Євробачення-2013»

27 Червня 2013
11899
27 Червня 2013
16:38

Кабмін визначив, як Україна готуватиметься до проведення дитячого «Євробачення-2013»

11899
Кабмін визначив, як Україна готуватиметься до проведення дитячого «Євробачення-2013»

Уряд на своєму засіданні прийняв розпорядження, яким затверджено розроблений Держкомтелерадіо України план заходів з підготовки та проведення дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2013».  Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Дитяче «Євробачення» пройде цьогоріч 25-30 листопада у Національному палаці мистецтв «Україна». Для його підготовки і проведення буде утворено оргкомітет на чолі з віце-прем'єр-міністром України, до складу якого ввійдуть представники Держкомтелерадіо, Мінкультури, МВС, МЗС, а також Національної телекомпанії, Київської МДА.

 

Нагадаємо, заявка Національної телекомпанії України (НТКУ) на проведення дитячого «Євробачення-2013» була визнана наглядової радою конкурсу найкращою. Таким чином, за рішенням Європейської мовної спілки НТКУ здобула почесне право стати мовником-організатором творчого форуму.

 

Національна телерадіокомпанія України визначатиме, які готелі будуть приймати для проживання учасників та гостей дитячого «Євробаченння-2013», спільно із Мінкультури та міською владою Києва організовуватиме інформаційно-пізнавальні акції та культурно-розважальні заходи, готуватиме офіційні прийоми тощо.

 

Міністерство закордонних справ забезпечить оформлення віз для в'їзду в Україну за нульовою тарифною ставкою консульського збору учасникам дитячого пісенного конкурсу та представникам Європейської мовної спілки за списками, поданими Держкомтелерадіо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду