Держкомтелерадіо визначив, які книжки буде видано у 2013 році державним коштом

19 Червня 2013
16217
19 Червня 2013
15:37

Держкомтелерадіо визначив, які книжки буде видано у 2013 році державним коштом

16217
Держкомтелерадіо визначив, які книжки буде видано у 2013 році державним коштом

Колегія Держкомтелерадіо схвалила доопрацьований перелік книжок, які будуть видані у рамках бюджетної програми «Українська книга». Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

За інформацією Комітету, було враховано результати опрацювання кошторисів витрат на видання, які були включені до переліку і затверджені наказом Держкомтелерадіо України від 27.03.2013, визначено їх тиражі та вартість.

 

Колегія включила до переліку видань 188 проектів від 78 видавництв на суму 25 590, 9 тис. грн. Крім того, до переліку перенесено 219 видань з програми «Українська книга» минулого року на суму 11 909,1 тис. грн., за якими Держкомтелерадіо мав фінансові заборгованості.

 

45 з 188 книжок поточного року складають видання для дітей та юнацтва, 38 видань - твори класиків української літератури та сучасних українських авторів, 22 видавничі проекти - твори зарубіжних письменників в перекладі українською. До тематичного розділу «Науково-популярні видання, довідкові та інформаційні видання (енциклопедії, довідники, словники тощо)» увійшло 67 видань,  також передбачено випустити 16 видань мовами національних меншин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду