За один коментар на сайті Медведчука платили по 8 центів

10 Червня 2013
15536
10 Червня 2013
11:59

За один коментар на сайті Медведчука платили по 8 центів

15536
За один коментар на сайті Медведчука платили по 8 центів

Коментарі на сайті Віктора Медведчука «Український вибір» є проплаченими. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Як доказ УП наводить оголошення, розміщене користувачем з ником dimka_nevedimka на біржі контенту «Адвего».

 

Завданням для виконання оплачуваних послуг автор оголошення визначив таке: «Зайти за зазначеним посиланням, відкрити тему "Україна 2030: глобальні й регіональні виклики" і прокоментувати її. Зробити скрін вашого коментаря й закинути в обговорення. Коментарі не обов'язково гарні - пишіть свою думку, бажано, хоча б, не відверто негативне, хоча якщо вона у вас така - то пишіть і її». 

 

 


 

 

Для тих, хто зацікавлений, запропоновано діяти наступним чином: «Порядок роботи: 1. Зайти на сайт http://vybor.ua . 2. Залишити коментар до теми "Україна-2030: глобальні і регіональні виклики", повторно узявши замовлення, можете прокоментувати будь-яку іншу новину чи тему, або зайти під іншим логіном на сайт і зробити повторний комент для цієї статті. 3.Отримати гроші».

 

Вартість одного коментаря - 8 центів.

 

 

 

В обговореннях теми можна побачити й звіти про виконану роботу. Так користувачі роблять скріншоти їх коментарів і публікують їх.

 

Замовлення було опубліковано 16 жовтня 2012 року й закінчилося 7 червня 2013 року.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15536
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3978 дн. тому
С таким "расследованием" я могу тоже утверждать, что мои комментарии платные)) Телекритика платит по 9 центов за один опус)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду