У приміщенні ТРК «Львів» відкрито галерею дитячих робіт

У приміщенні ТРК «Львів» відкрито галерею дитячих робіт

31 Травня 2013
20528

У приміщенні ТРК «Львів» відкрито галерею дитячих робіт

20528
ПРЕС-РЕЛІЗ
У приміщенні ТРК «Львів» відкрито галерею дитячих робіт
У приміщенні ТРК «Львів» відкрито галерею дитячих робіт

У четвер, 30 травня 2013 року, на телестудії ТРК «Львів» виставкою «Шедеври Золотого мольберту» відкрили Львівську мистецьку дитячу галерею.

 

Захід відбувся в межах Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт», який цього року зібрав юні таланти з усієї України.

 

В експозиції було представлено близько 100 дитячих шедеврів з колекції головного редактора часопису «Арктлас» Ольги  Михайлюк «Шедеври Золотого мольберту». Загалом колекція дитячих шедеврів Ольги Михайлюк - це близько 12 тисяч робіт. Усі картини написані юними художниками віком від 3 до 17 років.

 

Керівництво ТРК «Львів» запевняє, що виставка на базі телерадіокомпанії  буде постійнодіючою та з часом перегляд виставкових експонатів стане доступним для усіх бажаючих.

 

Привітати юних митців прийшли представники влади. Вони не тільки взяли участь в урочистому відкритті першої дитячої галереї на телебаченні, а й отримали подарунки від юних художників.

 

Зокрема, заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко нагадав присутнім, про те, що Указом Президента 2013 рік - це рік дитячої творчості в Україні та зазначив: «Сьогодні ми бачимо такі шедеври, які можуть експонуватись на рівні з працями відомих художників. Варто звернути увагу, що деякі з цих робіт створені руками дітей з особливими потребами. Тому нашим обов'язком є забезпечення однакових умов для реалізації творчих здібностей наймолодших громадян України. Ми докладемо всіх зусиль, щоб шедеври наших діток знав весь світ!».

 

 Додамо, що у день відкриття експозиції,  учасники Міжнародного конкурсу пленерного малюнка «Золотий мольберт» малювали у прямому ефірі програми «Доброго ранку, Львове!» та творили на пленері міські пейзажі Львова з гори Високого Замку.

 

Прес-служба ТРК «Львів»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба ТРК «Львів»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду