УДАР заявляє про фальшиві коментарі від нардепа Карпунцова, опубліковані на двох сайтах

24 Квітня 2013
21527
24 Квітня 2013
12:26

УДАР заявляє про фальшиві коментарі від нардепа Карпунцова, опубліковані на двох сайтах

21527
Кілька сайтів поширили повністю вигадану цитату депутата-ударівця
УДАР заявляє про фальшиві коментарі від нардепа Карпунцова, опубліковані на двох сайтах

У партії «УДАР» заявляють про розповсюдження сфальсифікованих коментарів від імені народного депутата Валерія Карпунцова.

 

«Сьогодні на кількох інтернет-ресурсах з'явилася повністю видумана цитата з посиланням на мене. Нібито про переслідування моїх близьких через мою політичну діяльність. Хочу підкреслити: я подібних коментарів не давав і прошу видання перевіряти інформацію перед тим, як її опубліковувати з посиланням на сумнівні інтернет-сайти», - заявив Валерій Карпунцов.

 

У коментарі «Детектор медіа» прес-секретар партії Оксана Зінов'єва зазначила, що 23 квітня з'явилася неправдива новина про Валерія Карпунцова на сайті «Експресс-информ», потім її передрукував «Обозреватель».

 

«А сьогодні на цьому сайті з'явилася ще одна новина, яка направлена проти Валерія Карпунцова», - сказала Оксана. На сторінці парламенту за 23 квітня проекту такої постанови не зареєстровано.

 

У партії «УДАР» зазначають, що та кількість сфальсифікованих повідомлень, яка останнім часом виливається в інтернет-простір, повністю нівелює довіру читачів до будь-якої інформації в інтернет-виданнях.

 

«Достовірна інформація та коментарі депутатів і партійців УДАРу опубліковані на офіційному сайті партії, - наголошують в УДАРі. - Також уточнити будь-яку інформацію журналісти можуть, власне, у першоджерел і авторів цитування».

 

Нагадаємо, раніше в партії «УДАР» заявляли про фальшиві новини від імені партії.

 

Наразі «Детектор медіа» намагається отримати коментар від керівників сайтів, які опублікували сфальсифіковані новини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21527
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
voron
4036 дн. тому
Вже давно не заходжу на «Експресс-информ», а тим більше на «Обозреватель», бо звик оминати калюжі з багнюкою.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду