В УДАРі заявляють про фальшиві новини від імені партії

22 Квітня 2013
27315
22 Квітня 2013
18:18

В УДАРі заявляють про фальшиві новини від імені партії

27315
Ударівці наголошують, що повідомлення прес-служби перш за все публікуються на офіційному сайті партії www.klichko.org
В УДАРі заявляють про фальшиві новини від імені партії

В партії УДАР заявляють, що проти неї почалася медіа-спецоперація. Про це йдеться на сайті УДАРу.

 

«На адреси кількох інтернет-видань та інформагенцій надійшли повідомлення нібито від прес-служби УДАРу, в яких ідеться про висунення єдиного і узгодженого кандидата на посаду мера Києва. Останнім часом навколо теми  київських виборів багато спекуляцій і провокацій. Окрім того, що влада усіляко намагається перешкодити проведенню виборів у столиці, чимало кандидатів вже назвали себе єдиними висуванцям на мера від опозиції», - зазначають в УДАРі.

 

В партії повідомляють, що опозиційні політичні сили сьогодні знаходяться в діалозі і обговорюють принципи і критерії висунення єдиного кандидата в мери столиці та депутатів Київради. «Коли цей процес завершиться, ми оголосимо, на яких засадах опозиція висуне єдиного кандидата в мери та узгодить кандидатів в депутати Київради. Зрозуміло, що сьогодні багато кому хочеться зірвати процес домовленостей між опозиційним силами.  Але робиться це настільки недолуго і нерозумно, що викликає лише недовіру і запитання щодо професійності людей, які продукують і розповсюджують таку "інформацію"», - йдеться в заяві партії.

 

В УДАРі наголошують, що всі повідомлення прес-служби перш за все публікуються на офіційному сайті партії www.klichko.org , і звертаються до журналістів з проханням виявляти пильність, щоб уникнути фальшивих розсилок і провокацій та звіряти новини від партії з публікаціями  на її сайті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27315
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду