Речника МВС Володимира Поліщука відправили у відставку

20 Квітня 2013
20100
20 Квітня 2013
16:40

Речника МВС Володимира Поліщука відправили у відставку

20100
Речника МВС Володимира Поліщука відправили у відставку

Керівника управління зв'язків із громадськістю УМВС Володимира Поліщука звільнено з посади. Про це УНН повідомили у МВС.

 

За словами співробітників МВС, Володимир Поліщук написав заяву про відставку і подав її міністру МВС Віталію Захарченку.

 

«Міністр підписав цю заяву. Щоправда достеменно не відомі причини звільнення Володимира Поліщука. Але точно відомо, що це вже друга заява, яку написав речник МВС. Першу заяву Віталій Захарченко не підписав, аргументуючи тим, що Володимир Поліщук справжній фахівець і знайти цьому заміну буде важко», - зазначило джерело УНН у МВС.

 

Наразі телефони Володимира Поліщука вимкнені, і він не виходить на зв'язок.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», більш як 60 журналістів щоденних видань, які пишуть на кримінальну тематику, та представників Спілки атестованих працівників Міністерства внутрішніх справ підписали наприкінці лютого відкритий лист до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка на підтримку начальника Управління зв'язків з громадськістю МВС Володимира Поліщука.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20100
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дядя
4027 дн. тому
нормальный чувак был...всегда комментарии давал...действительно "очеловечивал" милицию перед телекамерами...теперь поставят какого нибудь "лба" тупого или педика расфуфыренного...
тетя
4041 дн. тому
Слишком человечным и порядочным оказался Володя.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду