Видавець Life News Арам Габрелянов вибачився перед Путіним за приховане відео

20 Квітня 2013
7436
20 Квітня 2013
12:05

Видавець Life News Арам Габрелянов вибачився перед Путіним за приховане відео

7436
Видавець Life News Арам Габрелянов вибачився перед Путіним за приховане відео

Арам Габрелянов, глава медіахолдингу «Ньюс Медіа», що випускає видання Life News, написав листа с вибаченнями на адресу Дмитрія Пєскова, прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна.  Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на запис Габрелянова в його акаунті у Twitter.Як повідомив Габрелянов у п'ятницю, 19 квітня, у своєму Twitter, в листі до прес-секретаря Путіна він «вибачився перед Путіним і прес-службою» за публікацію відеозапису з закритої наради, проведеного президентом Росії.

 

Як відомо, двома днями раніше глава «Ньюс Медіа» писав, що вважає вигнання журналістів Life News з президентського пулу «беззаконням».

 

Відповідальність за публікацію несанкціонованого відео з закритої наради Володимира Путніа взяв на себе головний редактор Life News Ашот Габрелянов. Він підкреслив, що Арам Габрелянов «не був у курсі». Головред видання зазначив також, що чекає свого звільнення, однак підкреслив, що не має наміру відмовлятися від своєї позиції: «Робота журналіста - повідомляти правду!».

 

Дмитрій Пєсков, коментуючи публікацію відеозапису, нібито зробленого попри прохання вимкнути камери, назвав вчинок видання «недозволенним з точки зору етики». Він зазначив також, що слова Путіна про можливість відставки учасників наради, які потрапили у запис, стосувалися губернаторів, а не членів уряду.

 

Ролик, що викликав скандал, був опублікований на сайті Life News вранці 17 квітня в матеріалі під заголовком «Володимир Путін погрожує розпустити уряд». На записі російський президент, звертаючись до учасників зібрання, каже, що він схиляється до того, що вони погано працюють і тоді їм «потрібно піти». Відео і досі розміщене на сайті і стало лідером за переглядами.

 

«Детектор медіа

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду