Найбільша південнокорейська телерадіокомпанія не хоче транслювати новий кліп репера PSY

19 Квітня 2013
8021
19 Квітня 2013
16:57

Найбільша південнокорейська телерадіокомпанія не хоче транслювати новий кліп репера PSY

8021
На YouTube з 13 квітня 2013 його вже подивилися більше 160 мільйонів разів
Найбільша південнокорейська телерадіокомпанія не хоче транслювати новий кліп репера PSY

Найбільша південнокорейська телерадіокомпанія KBS відмовилася пускати в ефір новий кліп репера PSY Gentleman. На думку телеканалу, ролик заохочує антисоціальну поведінку і може стати поганим прикладом для юної аудиторії, повідомляє Lenta.ru з посиланням Agence France-Presse.

 

Кліп на Gentleman був опублікований на офіційному каналі PSY на YouTube 13 квітня, його вже подивилися більше 160 мільйонів разів.

 

У ролику співак збиває конус з написом «Не паркуватися» і жартує над жінками, які його оточують, наприклад, витягує стілець з-під однієї з героїнь кліпу.

 

Тим часом президент Південної Кореї Пан Кін Хе 18 квітня висловилася на підтримку PSY. Вона зазначила, що репер заплатив за використаний у кліпі Gentleman танцювальний рух, який придумала кілька років тому інша південнокорейська група. За її словами, PSY показав приклад шанобливого ставлення до авторських прав.

 

PSY став всесвітньо відомим після кліпу на пісню Gangnam Style, який переглянули на YouTube більше мільярда разів. Кліп неодноразово пародіювався, а танець з нього зімітували багато знаменитостей, у тому числі і генеральний секретар ООН Пан Гі Мун, який назвав PSY найпопулярнішим корейцем у світі.

 

У лютому інавгурація першої в Південній Кореї жінки-президента пройшла під Gangnam Style.

 

Рані ЗМІ повідомляли, що корейський виконавець PSY, справжнє ім'я якого Пак Че Сан, випустив новий сингл, який отримав назву Gentleman. Пісня одразу ж стала лідером за кількістю прослуховувань і скачувань на різних корейських сервісах.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8021
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду