Мудрак закликає журналістів і канали підтримати «Форум видавців»

18 Квітня 2013
14078
18 Квітня 2013
13:41

Мудрак закликає журналістів і канали підтримати «Форум видавців»

14078
Мудрак закликає журналістів і канали підтримати «Форум видавців»

Заступник голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Лариса Мудрак звернулася  до журналістів і  мовників з проханням підтримати «Форум видавців», якому у цьому році виповнюється 20 років. Про це повідомляє прес-служба регулятора.

 

Також вона нагадала, що Нацрада торік уклала меморандум про співпрацю з форумом і у травні розпочне «активне сприяння щодо підготовки заходів «Форуму видавців».

 

«Сподіваємося, що побачимо всіх тих, хто розуміє важливість такої підтримки, яка має бути ініційована і державними органами, і самими мовниками. Я переконана, що підтримка сегменту, який торкається громадських ініціатив, - це і виклик для кожної державної телерадіоорганізації, і її обов'язок, а от власне щодо приватних - це якраз їх поклик, їх розуміння повного сприяння і допомоги», - сказала вона. - Я вважаю, що це унікальна наша арт-перлина з фактичною можливістю презентації книжкової справи в Україні, яка потребує не просто державної опіки, а державної підтримки і державного сприяння».

 

Також Нацрада обіцяє підтримувати VII Львівський міжнародний дитячий фестиваль, який пройде у рамках «Форуму видавців» з 17 по 19 травня у Львові.

 

Нагадаємо, 9 квітня у Верховній Раді зареєстровано проект постанови «Про проведення ювілейного 20-го Форуму видавців у Львові», ініціатором якої є народний депутат Микола Княжицький. На думку депутата, Форум українських видавців у Львові має фінансово підтримувати не тільки Польща, а й Україна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14078
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду