WAN-IFRA подарує безкоштовний мультимедійний контент до Всесвітнього дня свободи преси

15 Квітня 2013
8667
15 Квітня 2013
13:49

WAN-IFRA подарує безкоштовний мультимедійний контент до Всесвітнього дня свободи преси

8667
WAN-IFRA подарує безкоштовний мультимедійний контент до Всесвітнього дня свободи преси

В рамках святкування Всесвітнього дня свободи друку 3 травня, або в найближчі до цієї дати дні Всесвітня асоціація видавців газет та новин (WAN-IFRA) безкоштовно надасть доступ до мультимедійних матеріалів газетам та іншим ЗМІ для публікації. Про це повідомляє Інститут Масової Інформації  (ІМІ) з посиланням на WAN-IFRA.

 

Газетам по всьому світу пропонується звернути увагу і при бажанні завантажити матеріали англійською, французькою, іспанською, німецькою, арабською та російською мовами. Також ЗМІ дозволяється безкоштовно опублікувати отриману інформацію з посиланням на WAN-IFRA.

 

Добірка матеріалів Всесвітньої асоціації видавців газет та новин включає ексклюзивні провокаційні карикатури, створені провідними художниками світу у співпраці з французькою організацією «Карикатура на службі миру»; пакет ресурсів, які аналізують випадки вбивства журналістів, і рекламу, створену заслуженою командою дизайнерів - Iris Worldwide.

 

Крім цього, в запропонованому для вільного завантаження файлі можна знайти інфографіку про найбільш небезпечні для журналістів райони світу та ресурси, які можуть бути використані в навчальних цілях для розповіді читачам про ситуацію зі свободою слова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду