Інвестор «Большого города» готовий подарувати журнал редакції

14 Квітня 2013
15136
14 Квітня 2013
10:52

Інвестор «Большого города» готовий подарувати журнал редакції

15136
Інвестор «Большого города» готовий подарувати журнал редакції

Інвестор журналу «Большой город» Олександр Винокуров запропонував подарувати видання редакції. Про це пише Lenta.Ru з посиланням на сторінку пана Винокурова у Facebook.

 

Інвестор заявив, що готовий передати редакції сам бренд «Большой город», а також журнал, сайт, архів і обладнання. Він переконаний, що найкраща модель існування для незалежних ЗМІ - коли видання належить безпосередньо тим, хто його створює.

 

З проханням розглянути цей варіант Винокуров звернувся до головного редактора сайту bg.ru Катерини Кронгауз, нинішнього головному редактору «Большого города» Олексія Муніпова і його попередника Філіпа Дзядко.

 

Тим часом пані Кронгауз заявила, що написала заяву на звільнення з «Большого города» за власним бажанням. Своє рішення вона пояснила тим, що Олександр Винокуров публічно висловлював невдоволення її роботою, хоча вже й відмовився від того, щоб звільнити її. Редактор додала, що не збирається судитися з Винокуровим через компенсації, хоча, на її погляд, інвестор «намагався вчинити безчесно» зі співробітниками видання.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 12 квітня стало відомо, що усю редакцію безкоштовного московського журналу звільнено.  

 

У своєму інтерв`ю Олександр Вінокуров розповів, тщо «Большой город» є збитковим. За його словами, були зроблені інвестиції в сайт «Большой город», але він вважає, що того результату, про який мріяли при перезапуску сайту, редакція не добилася. «Аудиторія у сайту нерівна та невелика» - додав він. Поширювався журнал безкоштовно у кав`ярнях та ресторанах.  

 

«Детектор медіа»

Фото - http://lenta.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15136
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду