Держкіно не задоволено якістю кінопроектів для дитячої аудиторії

10 Квітня 2013
20363
10 Квітня 2013
17:57

Держкіно не задоволено якістю кінопроектів для дитячої аудиторії

20363
Держкіно не задоволено якістю кінопроектів для дитячої аудиторії

Якість проектів дитячого кіно, які подаються на конкурс для отримання державного фінансування, залишає бажати кращого, заявила глава Держкіно України Катерина Копилова на прес-конференції «Стратегія розвитку вітчизняного кінематографу. Відновлення та популяризація національної кінокласики, міжнародне співробітництво», що відбулась 9 квітня.

 

«Ми робили акцент на проектах для дітей на наших конкурсах в 2012 році, ми двічі оголошували конкурс на дитяче кіно, на останньому конкурсі ми були засмучені відсутністю якісного продукту в цій категорії. На жаль, на останньому конкурсі жоден повнометражний фільм для дітей не був включений в программу», - заявила пані Копилова.

 

За інформацією Держкіно, сьогодні в «Програму кіновиробництва на 2013-2014 роки» включені 10 дитячих фільмів. Нагадаємо, повнометражні художні фільми для дітей можуть претендувати на 100% державне фінансування. П'ятий конкурс кінопроектів вже оголошений, заявки на участь приймаються з 15-го до 22-го квітня. Другий етап конкурсу - пітчинг - планують провести на початку червня.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду