До Тимошенко не пустили журналістів

7 Квітня 2013
23744
7 Квітня 2013
12:56

До Тимошенко не пустили журналістів

23744
начальник варти в лікарні «Укрзалізниці» повідомив, що у нього немає такого дозволу
До Тимошенко не пустили журналістів

До екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко не пустили журналістів, повідомляє кореспондент «Комментарии. Харьков».

 

За цією інформацією, до лікарні  «Укрзалізниці», де проходить лікування лідер «Батьківщини», прибуло кілька десятків журналістів. Вони піднялися на 9-й поверх, де перебуває пані Тимошенко. До представників ЗМІ вийшов начальник варти і повідомив, що у нього немає дозволу на допуск журналістів до Юлії Тимошенко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», екс-прем`єр звернулася до журналістів з проханням приїхати до неї в лікарню та оприлюднити її позицію щодо справи Щербаня, оскільки  ця інформація є суспільно важливою. Саме 7 квітня, зазначила Юлія Тимошенко у відкритому листі до представників ЗМІ, для неї важливо, аби журналісти були присутніми під час складання представниками Качанівської колонії «чергового неправдивого акту» щодо «начебто "небажання" їхати в Київ до суду».

 

Раніше прес-служба «Батьківщини» заявляла, що на допит свідка у справі Щербаня не раз не доставляли Тимошенко «попри її бажання бути особисто присутньою».

 

 

«Детектор медіа»

Фото - http://kharkov.comments.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду