Луганська облрада заплатить за висвітлення своєї діяльності майже мільйон гривень фірмі депутата

4 Квітня 2013
24672
4 Квітня 2013
12:25

Луганська облрада заплатить за висвітлення своєї діяльності майже мільйон гривень фірмі депутата

24672
Кошти будуть надані ТОВ «Телерадіокомпанія "Регіональна телевізійна система"» Родіона Мірошніка
Луганська облрада заплатить за висвітлення своєї діяльності майже мільйон гривень фірмі депутата

27 березня виконавчий апарат Луганської облради уклав угоду за результатами тендеру з ТОВ «Телерадіокомпанія «Регіональна телевізійна система»» на розміщення програм щодо висвітлення діяльності облради. Вартість угоди склала 940 тис. грн. Про це повідомляється у «Віснику держаних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

До кінця року за кошти місцевого бюджету у теле- і радіоефіри мають вийти інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми загальною тривалістю 57,5 годин. На телебаченні транслюватимуть 220 програм по 15 хвилин кожна, на радіо - п'ять півгодинних.

 

Висвітлювати діяльність Луганської облради будуть в ефірі трьох  обласних ТРК та в семи місцевих телекомпаніях в Алчевську, Антрациті, Красному Лучі, Лисичанську, Ровеньках, Свердловську та Стаханові.

 

«Регіональну телевізійну систему» заснував у 2005 році Родіон Мірошник - чинний депутат Луганської облради  (фракція Партії регіонів), який раніше також обіймав посаду заступника голови Луганської облдержадміністрації з питань гуманітарної політики. Нині телекомпанію перереєстровано на фірму «Індекспром».

 

Єдиним конкурентом на цьому тендері було ПАТ «Луганська обласна телерадіокомпанія». Згідно з даними SMIDA, власником цієї компанії на 49% є Луганська облрада, а на 51% - ТОВ «Україна енергетична» Родіона Мірошника, який також є директором Луганської обласної державної телерадіокомпанії (Луганська ОДТРК).

 

Різниця між пропозиціями склала 75 грн. або 0,008%.

 

Згідно з даними ВДЗ, за останні чотири роки Луганська облрада витратила на висвітлення своєї діяльності по телебаченню і радіо 3,26 млн грн. Облрада замовляє рекламні послуги у «Регіональної телевізійної системи» вже другий рік поспіль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24672
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду