Нацбанк відмінив тендер на щоденний моніторинг своєї присутності у ЗМІ

2 Квітня 2013
15461
2 Квітня 2013
13:04

Нацбанк відмінив тендер на щоденний моніторинг своєї присутності у ЗМІ

15461
Нацбанк відмінив тендер на щоденний моніторинг своєї присутності у ЗМІ

Національний банк України 21 березня відмінив тендер на послуги моніторингу ЗМІ через відхилення пропозицій всіх учасників. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Три фірми пропонували послуги за 229-264 тис. грн. Однак всі заявки не вдовольнили вимоги Нацбанку - надати доступ до бази, яка дозволяє використовувати весь контент за ключовими словами замовника, який знайдено у всіх типах ЗМІ, налаштовувати систему індивідуальних фільтрів і отримувати контент аналіз (графічне та табличне відображення якісних і статистичних параметрів резонансу) в режимі реального часу.

 

Нацбанк планував витратити чверть мільйона гривень на щоденний моніторинг телеефіру та всіх інших типів ЗМІ, в тому числі регіональних. Окремо мав подаватись моніторинг присутності в медіаполі керівництва НБУ.

 

Ключові слова для відбору публікацій: Національний банк України, ПІБ голови Національного банку, заступників голови, виконавчих директорів, директорів департаментів, керівника групи радників голови  (список підлягає постійній актуалізації), ЕБРР, МВФ, АУБ, УКБС.

 

Моніторинг мав відображати кількість і динаміку згадувань у розрізі жанрів публікацій, типів ЗМІ, регіонів, тональності і суб'єктності, а також мати «аналіз якості резонансу Національного банку України».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15461
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду