3 квітня – зустріч із вченим Олегом Кришталем у редакції газети «День»

2 Квітня 2013
12583
2 Квітня 2013
11:55

3 квітня – зустріч із вченим Олегом Кришталем у редакції газети «День»

12583
3 квітня – зустріч із вченим Олегом Кришталем у редакції газети «День»

3 квітня о 16.00 в редакції газети «День» в рамках програма «Самоосвіта online» відбудеться зустріч із відомим вченим Олегом Кришталем.

 

Наскрізна тема розмови - «розумний простір» та простір розуму. Говоритимуть як про найновіші досягнення та відкриття в галузі людського мозку, так і про зміцнення та розширення «розумного простору» в країні.

 

Пряма трансляція круглого столу на сайті «Дня» розпочнеться о 16.00.

 

Олег Кришталь - академік Національної академії наук України, вчений у галузі біофізики, доктор біологічних наук, професор, лауреат Державної премії СРСР і Державної премії України у галузі науки і техніки, один із найчастіше цитованих українських вчених у світі.

 

Уже багато років Олег Олександрович досліджує таємниці головного мозку. У різні роки працював як запрошений професор в університеті Кюсю (Японія), Гарвардському (США), Мадридському університеті Комплутенсе (Іспанія) та університеті Пенсильванії (США). Очолює Українське фізіологічне товариство, а також Українське товариство нейронаук. Є автором понад 300 наукових публікацій та кількох художніх книжок.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Редакція газети «День»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12583
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду