У Сирії поранено німецького телекореспондента

31 Березня 2013
5109
31 Березня 2013
11:24

У Сирії поранено німецького телекореспондента

5109
65-річний Йорґ Армбрустер під час зйомок потрапив під перехресний вогонь
У Сирії поранено німецького телекореспондента

У місті Алеппо під час телезйомок тяжкого поранення зазнав кореспондент ARD на Близькому Сході Йорґ Армбрустер (Jörg Armbruster), повідомляє Spiegelonline.

 

65-річний репортер потрапив під перехресний вогонь. Його у супроводі медиків привезли санітарним автомобілем до лікарні на турецькому кордоні.  Тільки-но дозволить стан здоров'я, Армбрустера доправлять авіарейсом до Німеччини для подальшого лікування.

 

З початку минулого тижня німецький телерепортер перебував у зоні Вільної сирійської армії (Die Freie Syrische Armee) й готував репортаж про повстанців, що борються проти режиму Башара Асада.

 

У січні 2013 року Йорґ Армбрустер облишив посаду завідувача каїрським бюро ARD, де протягом тривалого часу висвітлював драматичні події - від повалення Хосні Мубарака до громадянської війни у Лівії.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.spiegel.de

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду