Керівник провідного медіа агенства США проголошує смерть TV upfront

28 Квітня 2006
17573
28 Квітня 2006
16:27

Керівник провідного медіа агенства США проголошує смерть TV upfront

17573
…стрімке зростання нових медіа покладе край наперед оплаченій рекламі на телебаченні (TV upfront)
Керівник провідного медіа агенства США проголошує смерть TV upfront

 Нью-Йорк (AdAge.com): Керівник провідного медіа агентства США  Starcom Джон Мушинські (John Muszynski), чиє агентство контролює  $8,5 млрд. щорічних витрат на рекламу на ТБ, закликав керівників телевізійних компаній докласти більших зусиль, якщо вони хочуть зберегти рекламні бюджети, та запевнив, що стрімке зростання  нових медіа покладе край   наперед оплаченій рекламі на телебаченні (TV upfront)  у тому вигляді, який ми знаємо. 

Керівник  Starcom  Мушинські  збирається цього року змінити своє ставлення до upfront. Бувши тривалий час  одним із  найбільш суперечливих  та обговорюваних  керівників медіа-агенств,  пан  Мушинські заявив, що "upfront має  трансформуватися від ТБ upfront до відео upfront",  тому що контент уже “зіскочив” з  ТБ на інші екрани. 

Можливості  нових медіа  значно зросли. Це  стане причиною  появи ринку upfront впродовж цілого року, - вірить він, - причиною чого є  великий об’єм роботи, яку необхідно виконати  для розробки всіх необхідних угод  при  єдиному показі [на ТБ].  “Бажання докладати для цього незначні зусилля  призведе до  створення 365-денного протягом року ринку upfront, який  швидко доставлятиме контент та залучатиме людей до  нового середовища", - сказав він.

Масова поведінка дала ефект
Пан Мушинські, який був першим, хто ще у 2004 році  заохочував клієнтів подумати про інвестування у крос-платформні можливості відео  через ТБ, відео на запит,  безпровідний доступ із персональних комп’ютерів,  вважав, що рекламодавці можуть захотіти  тримати гроші для безлічі пропозицій, які  супроводжують традиційний осінній старт телевізійного сезону, за межами ринку [телевізійної реклами].


  Посилаючись на дані керівника компанії Apple Стіва  Джобса (Steve Jobs), пан Мушинські сказав, що 8 мільйонів  завантажень  відео  на   iTunes   свідчать, що "масова поведінка почала  давати ефект", до того ж, не  завдаючи збитків ринку програмування  для  ТБ.

 

 Пан Мушинські сказав ТБ-гравцям, що доки схильність  людей  до ТБ залишається сильною,  їх  ринок також залишатиметься сильним. "Ви - наймогутніший засіб медіа, а сила зображення, звуку та руху на вашій стороні. Але Вам потрібно намагатися прищепити людям потребу в інтерактивному ТБ. Ваша частка впливу на поведінку людей буде відображена у частці медіа-бюджетів”, - сказав він. 

 

Залучення споживачів
Пан Мушинські, якого було призначено керівником Starcom лише минулого року, пояснив, що Starcom є чи не єдиним агентством, яке не  намагається навчати свій персонал усім можливим дисциплінам. За його словами,  ТБ-продавці роблять те ж саме. "Реорганізуйте свої структури. ...Залиште лише частину на чолі з  керівником продажів, який представлятиме всі ваші пропозиції".  Він також додав, що  ТБ-продавці  не повинні боятися робити продажі за межами реклами. 

 

"Поки ТБ не вичерпало себе повністю, upfront-у у відомій формі прийшов кінець, даючи цього року початок справжньому  відео upfront-у, який  багато чого пристосує і трансформує, бо цього хочуть споживачі".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
спеціально для "Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду