Юрій Сторожук: «Теледебати – це іціатива каналів, яку ми можемо тільки вітати»

1 Лютого 2006
4434
1 Лютого 2006
15:58

Юрій Сторожук: «Теледебати – це іціатива каналів, яку ми можемо тільки вітати»

4434
Юрій Сторожук: «Теледебати – це іціатива каналів, яку ми можемо тільки вітати»

Нацрада вітатиме ініціативу проведення теледебатів, але не сприятиме їх організації. Про це на сьогоднішньому брифінгу говорили члени Нацради з питань телебачення та радіомовлення.

 «Ми діємо в рамках законодавства і керуємося законами. Будь-які ініціативи з цього приводу мають вітатися. Зрозуміло, що для суспільства це найцікавіше передвиборне дійство, але це ініціатива каналу, які і мають зайнятися організацією дебатів. Ми лише будемо задоволені з того, що різні партії та блоки матимуть однакові можливості для представлення своїх концепцій», - зазначив перший заступник голови Юрій Сторожук.

За словами Віталія Шевченко, голови Нацради, у випадку, якщо якісь компанії зі своєї ініціативи, або разом з ЦВК приймуть рішення про організацію дебатів, то Нацрада по-перше, зважатиме на те, щоб всім учасникам виборчого процесу були надані рівні права щодо висвітлення своїх програм, і по-друге на дебати не буде поширюватися розцінки, встановлені компаніями для своєї політичної реклами, оскільки, як зазначив Шевченко, «дебати не є політичною рекламою в тому значенні, яке трактується у виборчому законодавстві».

«І в цих частинах ми також будемо видслідковувати ситуацію»,- запевнив голова Нацради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4434
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду