Державний реєстр телерадіоорганізацій

15 Лютого 2008
41819
15 Лютого 2008
16:50

Державний реєстр телерадіоорганізацій

41819
Станом на 1 січня 2008 року.
Державний реєстр телерадіоорганізацій
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення оприлюднила на своєму сайті нові відомості Державного реєстру телерадіоорганізацій станом на 1 січня 2008 року. Повний текст цього документа ви можете скачати тут (7,7 Мб, .doc)
 
Rar-архів (665 кб)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
41819
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
hhh
5725 дн. тому
В учредителях все еще числятся люди, умершие более 4-х лет назад, царство им небесное!!!!!
скептик
5952 дн. тому
И куча неточностей. Не хотят госслужащие нормально работать. И в штате сотни людей, и зарплаты во много раз повысили, а составить точный реестр - не по силам. А может их лучше разогнать? В задумке Нацрада - совсем другая, европейская, цивилизованная организация. А маемо, те що маемо - дико разросшийся, враждебный реальным делам бюрократический аппарат, готовый без толку сожрать любой бюджет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду