Принциповий Інгмар Бергман продався.. телебаченню

26 Вересня 2002
937
26 Вересня 2002
11:10

Принциповий Інгмар Бергман продався.. телебаченню

937
84-річний шведський кінорежисер Інгмар Бергман розпочав зйомки телесеріалу під назвою “Сарабанде” на шведському публічному телеканалі SVT. Через це він потрапив під гострі закиди критиків, як зрадник кінематографа, як “останній з могікан”, котрого теж поглинула індустрія телебачення.
Принциповий Інгмар Бергман продався.. телебаченню
84-річний шведський кінорежисер Інгмар Бергман розпочав зйомки телесеріалу під назвою “Сарабанде” на шведському публічному телеканалі SVT... 84-річний шведський кінорежисер Інгмар Бергман розпочав зйомки телесеріалу під назвою “Сарабанде” на шведському публічному телеканалі SVT. Через це він потрапив під гострі закиди критиків, як зрадник кінематографа, як “останній з могікан”, котрого теж поглинула індустрія телебачення. Багатосерійна стрічка зніматиметься у безплівковому цифровому форматі HDTV. Як повідомило агентство “Рейтер”, Бергман обрав назву для телесеріалу від повільного, пристрасного іспанського танцю і він є продовженням відомого фільму “Сцени з весілля”, знятого у 1973 році. Головні ролі гратимуть улюблені актори Інгмара Бергмана - Ерланд Джозефсон і Лів Ульманн. Знімальна група планує завершити зйомки за 2 місяці. Оскільки через старість Бергман має проблеми зі здоров”ям, то керуватиме зйомками телевізійного дітища тільки 3 дні на тиждень. Проте його не полишила знаменита вимогливість і принциповість: він вимагає, щоб напередодні зйомок кожної сцени йому представляли детальне креслення усіх ракурсів кінокамери.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду