Білл Клінтон: “Телебачення – це не моє”

25 Вересня 2002
842
25 Вересня 2002
12:09

Білл Клінтон: “Телебачення – це не моє”

842
Не встигли американці натішитися з перспективи побачити екс-президента їхньої країни і винахідливого коханця практикантки Білого дому у якості ведучого телевізійного ток-шоу, як він вдруге відмовився.
Білл Клінтон: “Телебачення – це не моє”
У прямому ефірі шоу з Ларрі Кінгом на Сі-Ен-Ен Білл Клінтон сказав легендарному ведучому: “Я гадаю, що лишу це для вас”.

Як повідомило агенство “Асошейтед прес”, розмови про появу Клінтона на екрані почалися після того, як у Лос-Анжелесі він зустріч з керівниками мережі Ен-Бі-Сі. Він відмовився від ток-шоу, і тоді подібну пропозицію зробила мережа Сі-Бі-Ес. Проте й цього разу Клінтон не хоче ставати поряд із Філом Донахью, Опрою Вінфрі і Джеральдо Рівера. "Знаєте, може якось пізніше в своєму житті я цього захочу. Це – інтригуюче, оскільки я полюбляю спілкуватися з людьми. І хотів би, щоб на моє ток-шоу прийшов суперник по виборах-96 Боб Доул і нарешті сказав, що ж я зробив не так, коли був Президентом США другий термін”, - заявив Клінтон.

Клінтону подобається шоу Ларрі Кінга, оскільки туди приходять люди, яким є що сказати."Багато теледебатів сьогодні в Америці грубі за формою і люди прагнуть там підняти рейтинги, граючи на основних інстинктах. На мою думку, ми повинні поставити це під сумнів та вчитися і розвиватися. Але, телебачення – це не моє”, - додав Білл Клінтон.

Також екс-президент натякнув, що для нього буде важкою щоденна робота в кадрі. “Нинішня моя робота вимагає частих подорожей. Наприкінці вересня збираюся до Африки , а у листопаді поїду до Індії. І я переконаний, що я мушу витрачати більшу половину життя на публічну діяльність, тому я не увляю, як можу поєднувати її з телебаченням”.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду