Реальне “Кабаре” із Лайзою Мінеллі

5 Вересня 2002
1386
5 Вересня 2002
17:07

Реальне “Кабаре” із Лайзою Мінеллі

1386
Після дворічного забуття і газетних спекуляцій уславлена актриса й співачка Лайза Мінеллі знову на сцені і в центрі уваги. Вона та її четвертий чоловік Девід Гест офіційно погодилися знятися у шоу формату реального телебачення Після дворічного забуття і газетних спекуляцій уславлена актриса й співачка Лайза Мінеллі знову на сцені і в центрі уваги. Вона та її четвертий чоловік Девід Гест офіційно погодилися знятися у шоу формату реального телебачення, яке так і називатиметься “Лайза й Девід”.
Реальне “Кабаре” із Лайзою Мінеллі
Ефір, запланований на кінець року на американському кабельному каналі “Ві-Ейч-1”. Канал називає це шоу “тижневий музичний серіал”. У ньому візьме участь також колишня фотомоделька й зірка “Плейбою” Анна Ніколь Сміт.

Нагадаємо, Мінеллі і 48-річний Гест одружилися у березні цього року у Нью-Йорку. На весільній церемонії серед 200 запрошених були присутні Даяна Росс, Елізабет Тейлор і Майкл Джексон. Згодом володарка “Оскара” і співак вирушили у концертний тур по Великобританії, Франції, Німеччині та інших країнах Європи. Цей сплеск активності Мінеллі, її четвертий шлюб є оптимістичними поворотами долі після дворічного забуття, коли акторка боролася із зайвою вагою, енцефалітом і пристрастю до сильнодіючих знеболюючих препаратів.

Шоу з життя знаменитостей “Лайза і Девід” є останньою на сьогодні спробою телевізійників якось розвинути формат реального телебачення. А перші знаменитості з”явилися в телешоу “Озборни” на музичному каналі “Ем-Ті-Ві”. Воно базувалося на житті рок-зірки Оззі Озборна і його родини. Тоді це була справжня сенсація і реальне шоу швидко стало культовим продуктом, який різко підвищив рейтинги “Ем-Ті-Ві”.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду