Реальне шоу про гомосексуалістів не вдалося

23 Серпня 2002
688
23 Серпня 2002
10:35

Реальне шоу про гомосексуалістів не вдалося

688
Американський кабельний телеканал Ейч-Бі-Оу (HBO) припинив зйомки запланованого шоу формату реального телебачення про п”ятьох гомосексуалістів, що живуть у літньому будинку на острові Файр.
Реальне шоу про гомосексуалістів не вдалося
Цьому передували статті журналістки газети “Нью-Йорк обсервер” Ребекки Трейзер, в яких вона опублікувала витяги з листа учасника зйомок, студента правової школи Університету Пенсильванії Джері Клінтона, що той написав до віце-президента каналу Ейч-Бі-Оу Шейли Невінз. Джері брав участь у шоу разом зі своїм сексуальним партнером. В листі до керівниці телеканалу студент висловив занепокоєння, що реальне шоу може завдати шкоди його учасникам, адже деякі, як виявилося, не хочуть розкривати перед іншими власні сексуальні вподобання.

Речник каналу Ей-Бі-Оу підтвердила факт отримання листа від Джері Клінтона і канал відповідально поставився до недоторканності приватного життя. Крім цього, як написала журналістка “Нью-Йорк обсервер”, продюсери реального шоу виявили ще деякі важливі причини для припинення зйомок: Учасники не виявляли великого бажання налагодити спілкування і співпрацю між собою, а відзнятий матеріал виявився не настільки сенсаційним, як на те сподівалися режисери.

Проект “Острів Файр” знімали знамениті американські режисери Роб Епштейн і Джеффрі Фрідман, які заслужили престижні статуетки Оскар за такі фільми про людей нетрадиційної сексуальної орієнтації, як “Целлулоїдний клозет” і “Параграф 175”.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
688
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду