Телеведуча СТБ Надія Матвєєва запустила ютуб-шоу «Запитала»

Телеведуча СТБ Надія Матвєєва запустила ютуб-шоу «Запитала»

22 Жовтня 2024
553
22 Жовтня 2024
16:45

Телеведуча СТБ Надія Матвєєва запустила ютуб-шоу «Запитала»

553
У межах пізнавально-розважального проєкту зіркових гостей запрошуватимуть взяти участь у грі, що містить п’ять запитань на різноманітні теми.
Телеведуча СТБ Надія Матвєєва запустила ютуб-шоу «Запитала»
Телеведуча СТБ Надія Матвєєва запустила ютуб-шоу «Запитала»

Телеведуча СТБ Надія Матвєєва запустила авторське пізнавально-розважальне ютуб-шоу «Запитала». Гостею прем’єрного випуску стала блогерка Монро. Про це повідомила пресслужба СТБ.

У своєму проєкті Надія запрошує зіркових гостей взяти участь у грі, що містить п’ять запитань на різноманітні теми. Для того, щоб перемогти, гість має правильно відповісти на щонайменше три запитання. В іншому разі, наприкінці випуску на нього очікує «покарання».

Відповісти на запитання можна одразу або ж зателефонувати комусь із друзів, спершу поділившись цікавою або смішною історією, пов’язаною з цією людиною. При цьому на сам дзвінок гість матиме лише 60 секунд. 

«Мені хотілося створити дружній формат, де через інтерактив можна побачити зірок з іншого боку, в ігровій формі перевірити свої знання і трохи відволіктися від буденності. Я прагнула бути ближчою до глядачів, щоб вони відчули, що зірки — це такі ж люди, зі своїми курйозами та слабкостями. Цей проєкт для мене також важливий творчий крок і можливість особисто докластися до розвитку українського YouTube», — розповіла ведуча.

У наступному випуску в грі візьме участь суддя кулінарного реаліті «МастерШеф» Ольга Мартиновська.

Нагадаємо, Укрінформ запускає новий ютуб-проєкт «Нація непереможних» — про силу духу та незламність українського народу, що передаються крізь призму реальних історій життя та діяльності кожного героя проєкту. 

Фото: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
553
Читайте також
03.10.2024 12:58
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 566
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду