На телеканалі ТЕТ стартувало нове реаліті-шоу «Найкраща оселя»

На телеканалі ТЕТ стартувало нове реаліті-шоу «Найкраща оселя»

21 Жовтня 2024
371
21 Жовтня 2024
14:30

На телеканалі ТЕТ стартувало нове реаліті-шоу «Найкраща оселя»

371
Щосуботи о 10:00 глядачі знайомитимуться з трьома учасниками з різних куточків України, які оцінюватимуть домівки одне одного й виставлятимуть бали за оригінальність, практичність та ціну-якість.
На телеканалі ТЕТ стартувало нове реаліті-шоу «Найкраща оселя»
На телеканалі ТЕТ стартувало нове реаліті-шоу «Найкраща оселя»

На телеканалі ТЕТ стартувало нове реаліті-шоу «Найкраща оселя» про ремонт, експерименти в будівництві та змагання унікальних осель. Про це повідомила пресслужба мовника.

Серед учасників проєкту — власники креативних домівок, зокрема єдиного в Україні будинку, надрукованого на 3D-принтері, англійського котеджу в селі на Вінниччині, відновленої сторічної хати на Харківщині та затишного дому зі сміття на Хмельниччині. 

Щосуботи о 10:00 глядачі знайомитимуться з трьома учасниками з різних куточків України, які оцінюватимуть оселі одне одного й виставлятимуть бали за оригінальність, практичність та ціну-якість.

Нагороду «Найкраща оселя» переможцю випуску вручатимуть архітекторка за освітою, дизайнерка зіркових інтер'єрів Женя Дубровська та генеральний директор будівельної компанії й експериментатор у ремонті Олександр Кєвшин. У реаліті-шоу «Найкраща оселя» вони не лише оцінюватимуть, а й ділитимуться своїм баченням, знаннями та порадами з учасниками та глядачами, щоб кожен дім став найкращим для його власників.

За даними ТЕТ, прем'єрний випуск проєкту 19 жовтня посів 1 місце в ТОПі українських комерційних телеканалів з часткою 5,7% у слоті 10:00-11:00, за авдиторією 18-54 (міста 50тис+).

Нагадаємо, нещодавно ми також повідомляли про те, що 26 жовтня о 23:00 на телеканалі «1+1 Україна» стартує проєкт «Аргумент кіно», присвячений національному кінематографу. Програма в оновленому форматі демонструватиме як класичні українські стрічки, так і сучасні фільми, що здобули міжнародне визнання та популярність.

Фото: ТЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
371
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду