Вдарила по повітряній кульці і... до в”язниці

12 Серпня 2002
643
12 Серпня 2002
15:33

Вдарила по повітряній кульці і... до в”язниці

643
Туреччина може пережити тривалу національну депрессію внаслідок арешту однієї з популярних співачок і ведучої розмовного телевізійного шоу Туреччина може пережити тривалу національну депрессію внаслідок арешту однієї з популярних співачок і ведучої розмовного телевізійного шоу. Мова йде про Хулію Авсар і нещодавно вона в прямому ефірі дозволила собі вдарити ногою повітряну кульку із зображенням національного прапора. Тепер їй загрожує до шести місяців ув”язнення.
Вдарила по повітряній кульці і... до в”язниці
В одному з епізодів того телевізійного шоу, як елемент студійних декорацій, телевізійники використали чимало червоних повітряних кульок з характерними білими зірками і напівмісяцями. Турецькі прокурори наразі вирішують, чи зажадати для популярної співачки Хулії Авсар менший термін ув”язнення - до трьох місяців, але це вирішить суд, засідання якого має відбутися найближчого місяця.

Як повідомило державне інформагентство “Анатоліан”, прокурори звинуватили зірку турецького телебачення і чотирьох її колег у порушенні Закону про турецький прапор. За ним національний штандарт і його елементи не повинні використовуватися в одязі і інших предметах. Також турецьким законом не допускається, коли прапор чи предмет з його зображенням падає долу. На відеозапису телевізійного шоу чітко видно, що коли Хулія Авсар пересувалася по знімальному майданчику, вона вдарила ногою червону повітряну кульку, яка лежала на підлозі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду