Озвучка кіно, журналістика й робота в кадрі: 1+1 media school запускає осінній освітній сезон

Озвучка кіно, журналістика й робота в кадрі: 1+1 media school запускає осінній освітній сезон

7 Вересня 2024
258

Озвучка кіно, журналістика й робота в кадрі: 1+1 media school запускає осінній освітній сезон

258
З початком осені ми зазвичай асоціюємо старт нового навчального року, але це стосується не лише шкільних уроків чи студентських лекцій.
Озвучка кіно, журналістика й робота в кадрі: 1+1 media school запускає осінній освітній сезон
Озвучка кіно, журналістика й робота в кадрі: 1+1 media school запускає осінній освітній сезон

Новий навчальний сезон розпочинається і в 1+1 media school — освітньому проєкті від 1+1 media, який пропонує низку цікавих і корисних курсів. Це чудова нагода розпочати кар’єру мрії, а для професіоналів — вдосконалити свої навички, здобути нові знання й підготуватися до роботи в надзвичайних умовах.

До тренерського складу курсів входять експерти-практики з багаторічним досвідом, наприклад, ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір, незмінний коментатор Міжнародного конкурсу Євробачення Тімур Мірошниченко, актриса театру ім. Івана Франка Тетяна Кришталь, керівник департаменту Big Brave Events та продюсер Володимир Завадюк, ведучий ТСН і телемарафону «Єдині новини» Святослав Гринчук, Заслужений артист України Іван Залуський та інші.

«Медіаосвіта в Україні сьогодні має надзвичайне значення, особливо в умовах повномасштабної війни, коли суспільство потребує якісної, перевіреної інформації та професіоналів, здатних її надавати. У 1+1 media school ми постійно працюємо над розвитком та якістю наших освітніх послуг, покращуючи курси та програми, щоб відповідати реаліям сучасного медіапростору та запитам наших студентів. Наша мета — створювати середовище, де кожен, хто прагне вдосконалюватися та розвиватися в медіасфері, зможе знайти підтримку, інструменти та знання для досягнення своїх цілей», — прокоментувала керівниця 1+1 media school Анастасія Кузьменко.

Так, уже 20 вересня розпочнеться курс «Універсальний журналіст». Ця програма стане першим шляхом до початку кар’єри у сфері журналістики. Окрім практичних та теоретичних занять, на вас чекає 2 тижні індивідуальної практики й безпосереднє заглиблення у створення новинних сюжетів разом з журналістами ТСН. Кураторка курсу — Марічка Падалко, ведуча 1+1 Марафон і ТСН.

А вже 14 жовтня стартує курс «Дитячого дубляжу та акторської майстерності». Освітня програма для підлітків віком від 9 до 14 років, які хочуть відчути себе частиною світу дубляжу й акторства. Учасники опанують акторську гру, роботу з мікрофоном для дубляжу, артикуляційні гімнастики та багато іншого. Кожен учасник матиме можливість проявити свою творчість і професійні навички, озвучити мультфільм та уривок з серіалу. Курс пропонує багато практичних робіт та індивідуальних занять з професійними акторами театру та дубляжу.

Також 26 жовтня стартує курс «Ведучий» для дітей. Юні студенти навчаються роботі з камерою й самотужки створюють новинні сюжети, спілкуються з досвідченими ведучими та потрапляють у залаштунки найрейтинговіших шоу країни. Тож, якщо дитина захоплюється зірками телебачення й мріє про таке ж майбутнє — цей курс цілком може стати її улюбленим позашкільним заняттям.

1 листопада стартує курс «Ведучий контент-мейкер». На вас чекає: 6 тижнів роботи в кадрі, зйомки прямих включень, інтерв’ю, бліцопитування та інші, а також зйомки у студії «Сніданок з 1+1» і творчі зустрічі з ведучими та спікерами 1+1 media school. Кураторка курсу — Юлія Жмакіна, директорка департаменту ранкового мовлення 1+1 media і продюсерка шоу «Сніданок з 1+1».

Окрім цього, 18 листопада стартує курс «Робота ведучого в кадрі». Це експрес-програма, що на 80% складається з практики. Основна її частина — це зйомки в студіях 1+1 media, заняття зі сценічної мови та роботи у кадрі. Кураторка курсу — Людмила Барбір, ведуча ранкового проєкту «Сніданок з 1+1». Курс допоможе знайти золоту середину в інтонаціях й жестикулюванні та викорінити слабкі сторони подачі.

Зірковими випускниками медіашколи вже стали: ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс, керівниця 1+1 media school Анастасія Кузьменко, ведуча шоу «Ближче до зірок» Наталі Солонік, стар-продюсерка Анастасія Спириденко та інші.

Отримати детальну інформацію та зареєструватися на навчальні програми можна на сайті медіашколи за цим посиланням.

Довідка:

1+1 media school — освітній проєкт 1+1 media, головною метою якого є підвищення якості медіаосвіти в Україні та її доступність. Навчання відбувається у студіях і на знімальних майданчиках. Це дає студентам необмежені можливості для практики, яка складає 70% кожного курсу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
258
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду