Google присвятив новий дудл 33-й річниці Незалежності України

Google присвятив новий дудл 33-й річниці Незалежності України

24 Серпня 2024
741
24 Серпня 2024
11:33

Google присвятив новий дудл 33-й річниці Незалежності України

741
Дудл з українським прапором розміщений на головній сторінці пошукової системи.
Google присвятив новий дудл 33-й річниці Незалежності України
Google присвятив новий дудл 33-й річниці Незалежності України

Сьогодні, 24 серпня, Україна святкує 33-ю річницю своєї Незалежності, і на знак підтримки та солідарності Google представив спеціальний дудл, присвячений цій події. Дудл, розміщений на головній сторінці пошукової системи, зображує український прапор. 

У своєму офіційному повідомленні Google підкреслив значення цього дня: «33-тя річниця Незалежності України є визнанням неймовірної стійкості українського народу та вдячністю тим, хто жертвував заради нації, як у минулому, так і сьогодні. День Незалежності — це час, коли ми цінуємо українську культуру та спадщину».

На дудлі зображений синьо-жовтий прапор, який символізує мирне небо над безкрайніми золотими полями пшениці, що простягаються по всій Україні. Прапор став одним із ключових символів боротьби за незалежність і свободу, особливо під час сучасної війни, коли він об’єднує українців у протистоянні агресору.

Google також зазначив: «Прапор України уособлює величезні золоті поля пшениці з блакитним небом над головою — це символ незламного духу країни, який підтримував її під час найважчих випробувань».

Компанія додала, що під час війни за незалежність України прапор став символом надії та рішучості українців.

Нагадаємо, 2023-го компанія Google випустила дудл, присвячений Дню Незалежності України. На малюнку зображена хода українців, які демонструють гордість і впевненість, рухаючись у майбутнє.

Довідково

Дудли — це тематичні заставки, які Google створює для вшанування важливих історичних подій, людей і культурних явищ. Дудл до Дня Незалежності України є ще одним свідченням міжнародної підтримки і поваги до українського народу, який продовжує боротися за свою свободу і незалежність.

Фото: Google.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
741
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду