Телеканал «2+2» запускає новий проєкт «Україна сьогодні»

Телеканал «2+2» запускає новий проєкт «Україна сьогодні»

23 Серпня 2024
308
23 Серпня 2024
20:45

Телеканал «2+2» запускає новий проєкт «Україна сьогодні»

308
Ведучі Олексій Ліхман, Катерина Нестеренко, Володимир Рабчун, Ігор Циганик та Ярослава Кравченко обговорюватимуть найактуальніші події в Україні та світі з колумністами-оглядачами та експертами. Вони говоритимуть про причини та наслідки подій, а також можливі варіанти їхнього розвитку.
Телеканал «2+2» запускає новий проєкт «Україна сьогодні»
Телеканал «2+2» запускає новий проєкт «Україна сьогодні»

З 23 вересня на телеканалі «2+2» стартує публіцистична програма «Україна сьогодні». Вона виходитиме у прямому ефірі з понеділка по п’ятницю о 19.00. Про це повідомила пресслужба мовника.

Ведучими проєкту стали журналісти та телеведучі Олексій Ліхман, Катерина Нестеренко, Володимир Рабчун, Ігор Циганик та Ярослава Кравченко. 

Щодня в ефір виходитиме нова пара ведучих, яка обговорюватиме найактуальніші події в Україні та світі з колумністами-оглядачами, які глибоко досліджують теми, та експертами. З різних ракурсів вони розкриватимуть резонансні теми, з'ясовуватимуть неочікувані деталі та подробиці, говоритимуть про причини та наслідки подій, а також можливі варіанти їхнього розвитку.  

«Усі ведучі дуже різні, мають  яскраву харизму, легкість, невимушеність, компетентність та експертність. Ми очікуємо високої якості публіцистики, що зацікавить нашого глядача на початку прайм-тайму буднього дня. Впевнений, що ці ведучі стануть вагомим складником успіху проєкту "Україна сьогодні"», — прокоментував генеральний продюсер каналу «2+2» Сергій Кизима.  

Ефір програми вестимуть зі студії, умовно розділеної на три зони. Ведучі працюватимуть за столом, колумністи представлятимуть теми на спеціальному майданчику, а гостей для спілкування запрошуватимуть на диван. Наразі тривають щоденні тракти в режимі прямого ефіру. 

Глядачі також зможуть ставити запитання в коментарях під час прямої трансляції На YouTube-каналі «2+2»  і одразу отримувати на них відповіді, висловлювати свою думку щодо теми, брати участь в опитуваннях та інших інтерактивах. 

Програму на замовлення «2+2» виробляє Департамент журналістських проєктів, який створює публіцистичні програми для телеканалів та діджитал-майданчиків «1+1 media». 

Нагадаємо, напередодні на Першому каналі Суспільного стартував новий сезон токшоу «Новий відлік», яке модеруватимуть Андрій Діхтяренко та Власта Лазур. Суспільно-політичний проєкт виходитиме щочетверга о 21:00 в прямому ефірі.

Фото: «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
308
Читайте також
25.06.2024 15:43
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
431
05.06.2024 12:31
Мар'яна Зінченко
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду