Телеканал «2+2» розпочав зйомки нового серіалу «Відступники»

Телеканал «2+2» розпочав зйомки нового серіалу «Відступники»

16 Серпня 2024
1210
16 Серпня 2024
14:24

Телеканал «2+2» розпочав зйомки нового серіалу «Відступники»

1210
Це адаптація серіалу від «2+2», який був знятий за оригінальним сценарієм у 2021 році, але не був показаний в Україні через участь у стрічці акторів, що підтримали збройну агресію Росії.
Телеканал «2+2» розпочав зйомки нового серіалу «Відступники»
Телеканал «2+2» розпочав зйомки нового серіалу «Відступники»

Телеканал «2+2» розпочав зйомки гостросюжетної драми «Відступники» — адаптації власного серіалу, який був знятий за оригінальним сценарієм у 2021 році, але не був показаний через участь у стрічці акторів, що підтримали збройну агресію Росії проти України. Про це повідомила пресслужба мовника.

«2+2» вирішив створити нову стрічку з новою командою та актуалізувати історію відповідно до сучасних реалій. Кількість епізодів скоротили з 24 до 16, однак основна сюжетна лінія та герої залишилися майже незмінними.

«Відступники» розповідають про керівника карного розшуку Дмитра Горського та «відділу особливих повноважень». Відданий своїй справі Горський продовжує боротьбу з криміналітетом. Отримавши необмежену владу та всю потужність «поліцейської машини», оперативникам стає все важче стримувати себе, щоб не перейти межу. Їм потрібно робити складний вибір — залишитися на боці правопорядку, зберегти дружбу, кохання чи стати відступниками закону й честі.

Як зауважили автори серіалу, герої мають реальних прототипів, а в сценарії використані їхні відверті зізнання.

Режисером серіалу є Сергій Сторожев, для якого «Відступники» стануть першим великим телевізійним серіалом.

«Я спеціально не дивився попередню версію, щоб, прочитавши сценарій, скласти своє бачення. Перезнімати стрічку — це виклик для мене і для команди. Ми трохи змінили сценарій, зробили його більш динамічним, трансформували деяких героїв, майже повністю замінили акторський склад. Ми віримо в цей серіал і сподіваємось, що він сподобається глядачам», — прокоментував Сторожев. 

У серіалі знімаються Сергій Дерев’янко, Андрій Клименков, Сергій Журавльов, Назар Грабар, Дмитро Рибалевський, Олександра Сорока, Михайло Дзюба, Ілля Пономаренко, Вікторія Білан-Ращук та Володимир Ращук, який нині є військовослужбовцем, Наталія Телли, Анастасія Сич та інші. 

Автори сценарію — Ігор Швецов та Дмитро Лисенко, оператор — Євгеній Кирей, продюсери — Сергій Кизима, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

Серіал знімає продакшн-студія Sfera Film на замовлення каналу «2+2».

Нагадаємо, телеканал СТБ у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) та медіасервісом Megogo знімають 16-серійну гостросюжетну мелодраму «Кохання та полум’я», присвячену українським надзвичайникам.

Днями в Києві також розпочалися зйомки 16-серійного проєкту каналу ICTV2 «АТП “Рапід”» про двох напарників-водіїв, що доставляють вантажі в різні куточки нашої країни. Дія відбувається у воєнні часи, коли автошляхи стають дорогами життя, а водії, що доставляють усе необхідне, — справжніми героями.

Фото: «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1210
Читайте також
08.08.2024 17:50
Юлія Поліковська
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду