Трамп хоче провести у вересні додаткові дебати з Гарріс

Трамп хоче провести у вересні додаткові дебати з Гарріс

11 Серпня 2024
597
11 Серпня 2024
20:23

Трамп хоче провести у вересні додаткові дебати з Гарріс

597
Представник передвиборчої кампанії Камали Гарріс заявив, що обговорення додаткових раундів залежить від участі Трампа в дебатах, запланованих на 10 вересня на телеканалі ABC.
Трамп хоче провести у вересні додаткові дебати з Гарріс
Трамп хоче провести у вересні додаткові дебати з Гарріс

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC. Про це повідомляє Reuters. 

В агентстві нагадали, що офіційно дебати між Трампом та кандидаткою від Демократичної партії Камалою Гарріс заплановано на 10 вересня на каналі ABC, і зазначили, що ці дебати стануть «першим очним протистоянням між суперниками у гонці, яка, як свідчать опитування, є напруженою».   

Натомість, на пресконференції у своїй резиденції в Палм-Біч Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати 4 і 25 вересня, які мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC. 

«Гарріс написала в пості на X, що вона з нетерпінням чекає дебатів 10 вересня після того, як Трамп “нарешті ухвалив рішення”», — зазначає Reuters. 

За інформацією агентства, кандидатка від демократів заявила журналістам, що відкрита для обговорення можливості додаткових дебатів, «проте представник її передвиборчої кампанії повторив свою позицію, що дебати на телеканалі Fox 4 вересня не обговорюються». 

Він додав, що обговорення додаткових раундів залежить від участі Трампа в дебатах 10 вересня на телеканалі ABC.  

Передвиборчий штаб Камали Гарріс вже виступав проти дебатів на каналі Fox: там заявили, що приймаючий канал повинен бути той самий, що спонсорував нещодавні попередні дебати обох партій, ідеться в повідомленні агентства. 

Нагадаємо, раніше передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився від пропозиції Дональда Трампа провести дебати між обома претендентами на пост президента США 4 вересня на телеканалі Fox News. Згодом Трамп і Гарріс домовилися про дебати 10 вересня на телеканалі ABC.

Фото: Getty Images; колаж «Детектора медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
597
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду