Фотокореспондент «Української правди» Дмитро Ларін долучився до лав ЗСУ

Фотокореспондент «Української правди» Дмитро Ларін долучився до лав ЗСУ

23 Липня 2024
423
23 Липня 2024
12:56

Фотокореспондент «Української правди» Дмитро Ларін долучився до лав ЗСУ

423
У розмові з «Детектором медіа» Дмитро Ларін розповів, що вирішив піти до армії саме зараз, оскільки перестав відчувати, що його цивільна робота наближає перемогу. Наразі він служить у 112-ій окремій бригаді Сил ТрО.
Фотокореспондент «Української правди» Дмитро Ларін долучився до лав ЗСУ
Фотокореспондент «Української правди» Дмитро Ларін долучився до лав ЗСУ

Багаторічний фотограф «Української правди» Дмитро Ларін з травня 2024 року мобілізувався до Збройних сил України. Про це повідомила головна редакторка видання Севгіль Мусаєва.

«Він фотографував таку кількість політиків, військових, активістів, висвітлював таку кількість подій, що ви точно хоча б раз у житті бачили його роботи. Особливо, якщо ж є постійним читачем "УП". Останні два роки Дмитро працював здебільшого на фронті. А з травня добровільно долучився до Сил оборони», — написала Мусаєва. 

Вона зауважила, що завжди поважала Дмитра за чесність, і це його рішення — «також про чесність перед собою».

У розмові з «Детектором медіа» Дмитро Ларін розповів, що вирішив долучитися до лав ЗСУ саме зараз, оскільки перестав відчувати, що його цивільна робота наближає перемогу.

«Відчував, що те, що я роблю, недостатнє», — сказав він. 

Наразі військовий служить у 112-ій окремій бригаді Сил ТрО.

У травні цього року матеріал  «Краматорськ — місто побачень, смерті та молочних коктейлів. Чим живе романтична столиця України під обстрілами С300», співатором якого є Дмитро Ларін, став лауреатом конкурсу «Честь професії» в номінації «Найкращий репортаж». 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що журналіст «Української правди» Дмитро Сімонов мобілізувався до Збройних сил України. Він уже пройшов підготовку в одному з навчальних центрів ЗСУ й віднедавна несе службу в Донецькій області.

Напередодні також стало відомо про те, що колишній виконавчий продюсер та адміністратор програм на «Українському радіо» Олексій Вайсман (Смірнов) мобілізувався до лав ЗСУ й служитиме у підрозділі бойових БПЛА. 

Фото: Дмитро Ларін / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
423
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду