Promodo запустили подкаст про маркетинг — «Додана цінність»

Promodo запустили подкаст про маркетинг — «Додана цінність»

30 Травня 2024
360

Promodo запустили подкаст про маркетинг — «Додана цінність»

360
У подкасті CMO Promodo Валерія Лавська говорить з маркетинг-директорами українських компаній.
Promodo запустили подкаст про маркетинг — «Додана цінність»
Promodo запустили подкаст про маркетинг — «Додана цінність»

Вже доступно 5 випусків. Серед гостей — Марія Самплавська з INTERTOP, Микола Очкань з HATOR, Геннадій Карлінський з WOG.

Валерія давно прагнула створити проєкт, де гостями будуть саме керівники маркетингу, а не власники. Причина — дізнатися більше про процеси зсередини, поспілкуватися з людьми, які день за днем їх будують, але часто залишаються поза кадром. Назва проєкту — Додана цінність — також не випадкова.

«В цьому році у нас була велика стратегічна сесія з Володимиром Павелко, який раніше був директором програми MBA в КМБШ. Ми багато говорили саме про “додану цінність” як переклад англійського added value. Фактично, це економічний термін, який перекладається українською як “додана вартість”. Але Володимир розрізняє ці терміни, кажучи, що: “Кожна цінність має свою вартість, немає вартості — немає і цінності. І під вартістю важливо розуміти всі ресурси (час, зусилля, гроші тощо), які ви інвестуєте з метою створення певної цінності».

Мені саме цей термін сильно відгукнувся. Оскільки маркетинг, зокрема, і займається створенням доданої цінності для споживача: через комунікацію, упаковку, клієнтський досвід тощо», — Валерія Лавська, автор подкасту та CMO Promodo.

Інтервʼю ведуча будує навколо складу та набору функцій маркетингової команди, стратегії просування та не завжди креативних ідей. 

 

Чому це ок, коли твої топменеджери займають позицію продавця чи працюють просто з АЗК? Що роблять лідери ринку, аби змінювати сприйняття бренду в очах споживачів? Креативність — це обовʼязкова вимога до сучасного CMO? Валерія розповідає, що навіть не нервувала щодо перших коментарів від глядачів, бо сама після запису розмови виносить кілька десятків інсайтів.

Один з відгуків до подкасту

Подкаст можна подивитися на Youtube-каналі агенції, послухати на Spotify чи почитати у блозі Promodo скорочену розшифровку. Нові випуски викладають двічі на місяць. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
360
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду