Донорське поле підтримки для медіа в Україні

Донорське поле підтримки для медіа в Україні

23 Травня 2024
433

Донорське поле підтримки для медіа в Україні

«Львівський медіафорум»
433
Дослідницька команда Львівського медіафоруму провела це дослідження, щоб зрозуміти, як працює так зване донорське поле для медіа в Україні.
Донорське поле підтримки для медіа в Україні
Донорське поле підтримки для медіа в Україні

Оригінал публікації на сайті Львівського медіафоруму за посиланням

Під донорським полем маємо на увазі простір для взаємодії, що виникає в умовах співпраці міжнародних донорських організацій і медіа, які отримують гранти на свою роботу. Це перша публічна спроба системно вивчити поле і проблематику донорської підтримки медіа в Україні.

<i>Команда, яка працювала над дослідженням: Ігор Балинський, Анна Ласій, Ольга Білоусенко, Анатолій Білоусенко, Отар Довженко</i>
Команда, яка працювала над дослідженням: Ігор Балинський, Анна Ласій, Ольга Білоусенко, Анатолій Білоусенко, Отар Довженко

Мета дослідження — з’ясувати, які донорські організації підтримують медіа в Україні, як структурована і за якими принципами надається ця підтримка, які медіа її отримують, які труднощі виникають у медіа і донорів, в чому розходяться і збігаються їхні інтереси, а також що можна змінити у практиках і політиках учасників процесу, аби поєднувати зусилля і співпрацювати ефективніше.

Ми впевнені, що узгодження дій і краще розуміння мотивації, інтересів і потреб одне одного допоможе донорам і медіа, зробить програми підтримки у цій сфері ефективнішими й позитивно вплине на медіасередовище, а отже, на українське суспільство. Якщо у вас є запитання щодо дослідження, пишіть на пошту bilousenko@lvivmediaforum.com.

Проєкт втілено за фінансової підтримки організації International Media Support (IMS).   

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
«Львівський медіафорум»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
433
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду