Українська Кіношкола відкрила новий набір на річні програми

Українська Кіношкола відкрила новий набір на річні програми

22 Травня 2024
357

Українська Кіношкола відкрила новий набір на річні програми

357
В Українській Кіношколі стартував набір на річні програми 2024/25. Студентів запрошують на операторську, акторську, режисерську, продюсерську, сценарну та звукорежисерську програми.
Українська Кіношкола відкрила новий набір на річні програми
Українська Кіношкола відкрила новий набір на річні програми

Українська Кіношкола   оголосила старт набору на річні програми – операторську, акторську, режисерську, продюсерську, сценарну та звукорежисерську. 

Операторська річна програма Української Кіношколи дозволяє вивчити теорію й отримати практику в операторському мистецтві, а також профільних дисциплін. Режисерська річна програма допомагає досконало вивчити всі процеси реалізації проєкту – від сирої ідеї до фінальних титрів. Під час акторської річної програми студенти опановують основні навички акторської майстерності та вивчають специфіку роботи актора в кіно. 

Продюсерська річна програма Української Кіношколи надає поєднання знань та навичок, які дозволяють стати продюсером з досвідом, кейсами, контактами, а також умінням організовувати кінопроцес від підготовки до релізу фільму. На сценарній річній програмі студенти навчаться створювати повноцінні сценарії короткометражних фільмів, серіалів і повного метру, а також пітчити свої проекти на велику аудиторію. Студенти звукорежисерської річної програми на практиці навчатимуться роботі зі звуком під час знімального періоду та постпродакшену. 

Кураторів річних програм Української Кіношколи буде оголошено незабаром.

«Українська Кіношкола вже сім років виховує нове покоління українських кінематографістів. Щороку ми випускаємо понад 700 студентів, і ця тенденція не змінилася навіть за час повномасштабної війни, – говорить директорка Української Кіношколи Альона Тимошенко. – Щоб вступити до Кіношколи, потрібно пройти три-чотири етапи. Ми проводимо ретельний відбір студентів – починаємо з мотиваційного листа, творчого завдання і співбесіди з керівництвом Кіношколи та куратором навчальної програми. Важливо зібрати в групах вмотивованих, амбітних людей, які справді в майбутньому бачать себе кінематографістами або ж уже працюють в кіно і хочуть отримати нові знання та навички». 

Ознайомитись із умовами вступу та залишити заявку на участь у тій чи іншій річній програмі можна на сайті Української Кіношколи у відповідному розділі. Співбесіди розпочнуться найближчим часом. Прийом заявок на річні програми триває до вересня. 

Відео про новий набір

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
357
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду