Американські коти теж дивляться телевізор

2 Серпня 2002
896
2 Серпня 2002
09:55

Американські коти теж дивляться телевізор

896
Бути домашнім котом у Сполучених Штатах – суцільне задоволення. Принаймні, жити не сумно. Адже, якщо господарі ввімкнуть телевізор, то й для котів там вже є своя телепередача. Агентство “Асошейтед пресс” зробило репортаж з такого півгодинного шоу під назвою Бути домашнім котом у Сполучених Штатах – суцільне задоволення.
Американські коти теж дивляться телевізор
Агентство “Асошейтед пресс” зробило репортаж з такого півгодинного шоу під назвою “Няв Ті-Ві”, яке його організатори позиціонують, як “шоу не для тих, хто тримає кішок, а для них самих”.

Коли огрядна ведуча Естер Фріснер вдягається у кошачий костюм, причеплює вуха, застібує на шиї нашийник і улесливо промовляє з екрану “Няв, няв, няв, няв! Я хочу індички, курочки, а від запаху океанської рибки я божеволію!”, а потім простягає до об”єктива телекамери ласі шматки, здається жоден, навіть найлінивіший котяра не дріматиме на канапі. Пані Фріснер з Коннектикута провела перше рекламно-ігрове шоу, щоб поділитися знаннями про домашніх тварин, яких вона обожнює і навіть пише про них фантастичні оповідання.

“Уявіть собі, що існує телеканал “Діскавері” тільки винятково для котів і кішок, - каже Річард Томсон, виконавчий продюсер фірми з виробництва котячої їжі “Няв мікс”, яка спосорує телешоу. – На таком телеканалі повинні бути іграшкові миші, м”ячики, пташки і решта всього, що приваблює представників сімейства кошачих”. За його словами, в Сполучених Штатах налічується 85 мільйонів (!) котів і кішок, що живуть у 35 мільйонах осель. До того ж, за словами Томсона, 22% їхніх власників дивляться переважно ті телепередачі, які подобаються домашнім тваринам. Плани у Томсона далекоглядні – крім запуску шоу, він хоче здійснити тур з вікторинами по вісьмох американських містах, зокрема по Атланті і Далласі. Він збирається провести в цих містах конкурси обрати “котячу маму”, яка стане ведучою телевізійного шоу.

Вже на прем”єрі було видно, що ця тема не байдужа багатьом американським сім”ям. Одна з гостей студії 14-річна Мелані Бейон з Нью-Йорка підійшла до мікрофона і сказала: “Я дуже люблю кішок. У мене дома аж дві... А також я дуже хочу стати актрисою”. Її батько Джордж, який теж був у студії, оцінює такі перспективи скептично: “Справді, наші коти часто сидять перед телевізором і дивляться його... Але біс їх знає, чи вони щось там розуміють?!!”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
896
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду