Новий подкаст «Не під запис» про комунікаційні кейси українських бізнесів

Новий подкаст «Не під запис» про комунікаційні кейси українських бізнесів

22 Березня 2024
1783

Новий подкаст «Не під запис» про комунікаційні кейси українських бізнесів

1783
В Україні запустили новий PR подкаст «Не під запис» присвячений діалогам про комунікаційні кейси, PR кампанії українських бізнесів та персональні бренди українських лідерів.
Новий подкаст «Не під запис» про комунікаційні кейси українських бізнесів
Новий подкаст «Не під запис» про комунікаційні кейси українських бізнесів

Гості подкасту — українські підприємці, топменеджери, комунікаційники та лідери думок, які вперше розкажуть історії з власного досвіду, що раніше були під грифом «не під запис».

Автори подкасту — Анна Давиденко, PR-агентка і celebrity marketing менеджерка та Олександра Погоріла, засновниця агенції стратегічних комунікацій UAGENCY. 

«Запит на якісний PR в Україні стрімко зростає під впливом глобальних трендів, розвитку інформаційних технологій та діджиталізації. Питання побудови комунікацій та персонального бренду, а також того, як це робити відповідно до сучасних українських реалій, цікавить кожного. Тому ми вирішили зробити доступними корисні PR-діалоги з профі, які надихають нас, комунікаційниць з досвідом понад 30 років на двох, які зазвичай лишаються "не під запис". А ще – це улюблений запит від журналістів для всіх піарників», – коментує запуск Олександра Погоріла.

Мета проєкту — допомогти українським комунікаційникам та підприємцям знайти нові інсайти та висновки для успішної побудови персональних та корпоративних комунікацій, надихнутися успішним досвідом та уроками колег. А також сприяти популяризації якісного україномовного контенту та розвивати сферу комунікацій в Україні.

«Ми віримо, що розвивати сферу можна передаючи свою філософію роботи. Вона в нас в чомусь схожа, в чомусь відрізняється — це і робить подкаст унікальним з точки зору інформації, яку він несе. Для нас було важливо створити едьютеймент, тому в подкасті є невелика гра, розбір практичного кейсу наших героїв та блок питань про те, як відбуваються комунікації в сфері, де працюють наші гості, і як змінились їх підходи до роботи під час війни», – зазначає Анна Давиденко. 

Подкаст буде корисним досвідченим професіоналам, тим, хто тільки починає свій професійний шлях, а також всім, хто цікавиться темою комунікацій, як базовою навичкою ХХІ століття.

«Ми б хотіли стати онлайн-менторами для всіх амбітних молодих спеціалістів», – додає Анна Давиденко.

Перший ексклюзивний випуск подкасту вийшов 20 березня на платформі MEGOGO. Його гостем стала Валерія Толочина, СМО MEGOGO. 

У відкритому доступі подкаст буде доступний з 25 березня на платформах Spotify, Apple Podcasts та ін.

Герої наступних епізодів: 

  • Микола Давидюк, український політолог та письменник; 
  • Олена Тараненко, бренд-стратегиня, спеціалістка з бренд-комунікацій; 
  • Сабіна Абляєва, директор з інформаційної політики та стратегічних комунікацій Укрзалізниця; 
  • Юрій Марченко, український журналіст, головний редактор видання Platfor.ma;  
  • Віра Щербакова, Head of communications Ajax Systems та інші.

Джингл подкасту – гурт Latexfauna.

Медіапартнер проєкту – MMR, медіа про маркетинг, комунікації та креатив.

Подкаст продакшен – YEP.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1783
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду