Голосування відкрито –  премія Jager Music Awards оприлюднила шортлисти всіх номінацій та закликає обирати переможців

Голосування відкрито – премія Jager Music Awards оприлюднила шортлисти всіх номінацій та закликає обирати переможців

12 Березня 2024
1019

Голосування відкрито – премія Jager Music Awards оприлюднила шортлисти всіх номінацій та закликає обирати переможців

1019
Премія Jager Music Awards відкрила голосування у всіх номінаціях та оголосила шортлист YOUNG BLOOD.
Голосування відкрито –  премія Jager Music Awards оприлюднила шортлисти всіх номінацій та закликає обирати переможців
Голосування відкрито –  премія Jager Music Awards оприлюднила шортлисти всіх номінацій та закликає обирати переможців

Jager Music Awards оголосили про початок голосування у всіх номінаціях та оприлюднили шортлист традиційної YOUNG BLOOD.

Музична премія Jager Music Awards повернулась на початку 2024 після двох років перерви. Слоганом «Майструймо гучну культуру» закликає артистів-початківців створювати нову музику та не боятися заявляти про себе, а слухачів долучатись до голосування та обирати переможців серед оприлюднених шортлистів.

З 7 березня Jager Music Awards відкриває голосування у всіх номінаціях: «Артист(-ка) року», «Трек року», «Відео року», «Колаба року», «Явище року», «Лейбл року», «Майданчик року», «Журналіст(-ка) року», «Майстерність року» та «YOUNG BLOOD». 

Під гаслом «Поділися гучністю свого голосу – ти обираєш переможців» премія закликає підтримати виконавців української альтернативної сцени. Віддати голос за свого фаворита у всіх номінаціях можна до 21 березня на сайті jagermusicawards.com.ua. 

Нагадуємо, що цьогоріч премія впровадила спеціальну номінацію Майстерність року для авторських версій відомих українських пісень. Через велику кількість вартих уваги заявок буде обрано одразу двох переможців: по одному серед каверів на сучасну музику та народний напрямок.

«Кількість заявок на номінацію Майстерність року втричі перебільшила наші очікування. Вийшло так, що половина учасників створили авторські версії народних пісень, а решта – сучасних. Ми вирішили не порівнювати бачення між цими двома категоріями, щоб не створювати суперечку і не надавати перевагу лише одному стилю. Тому премія підтримає більше музикантів і обере переможців з двох шорт-листів: "Майстерність. Народні пісні" та "Майстерність. Сучасні пісні, » – каже директорка з розвитку партнерських брендів компанії Bayadera Group, офіційного представника Jägermeister в Україні, Оксана Сахно.

Наразі до шортлиста традиційної номінації YOUNG BLOOD потрапили лише 56 молодих виконавців, які гучно заявили про себе і отримають винагороду у 10 000 гривень. Серед них перемогу зможуть отримати одразу 9 артистів. Зокрема, за результатами голосування слухачів на сайті в категорії People's Choice оберуть трьох переможців. Повний список артистів, що потрапили у шортлист можна переглянути на сайті. 

«Номінація Young Blood завжди займала особливе місце у премії Jager Music Awards. Молоді виконавці – це майбутнє української музичної сцени та культури, тому до них особлива увага. А ще відповідальність, бо обирати між безліччю талантів, кожен з яких заслуговує на відзнаку, дуже важко. Різні, автентичні, амбіційні. Постійно зустрічаємо молодих майстрів своєї справи та свого жанру. Тому цього року ми хочемо відкрити ще більше самородків та підкреслити різномаїття української музичної сцени» — каже бренд-менеджер Jägermeister Олександр Перера.

Церемонія нагородження Jager Music Awards відбудеться 28 березня. Віддати голос за свого фаворита можна до 21 березня. Слідкуйте за перебігом голосування та відбору на сайті премії jagermusicawards.com.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1019
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду