«Ми повинні завалити іноземні ЗМІ інформацією про Одесу», — Ганна Маляр

«Ми повинні завалити іноземні ЗМІ інформацією про Одесу», — Ганна Маляр

3 Березня 2024
4951
3 Березня 2024
20:20

«Ми повинні завалити іноземні ЗМІ інформацією про Одесу», — Ганна Маляр

4951
Кожен такий злочин Україна має інформаційно використовувати проти Росії.
«Ми повинні завалити іноземні ЗМІ інформацією про Одесу», — Ганна Маляр
«Ми повинні завалити іноземні ЗМІ інформацією про Одесу», — Ганна Маляр

Україна повинна максимально розповсюдити інформацію про трагедію, що сталася в Одесі внаслідок влучання російського БПЛА у житлову багатоповерхівку, в іноземних ЗМІ та соцмережах. Про це заявила колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

«Одеса — це невимовний біль. Але нам не можна усамітнюватися у цьому горі і скорботі всередині держави, — стверджує Маляр. — І не можна зволікати.  

Зараз всі державні інституції, які відповідають за інформаційну та зовнішню політику, повинні завалити іноземні ЗМІ, портали, соцмережі прижиттєвими фотографіями наших загиблих діток та іншими свідоцтвами цього жахіття.  

Саме зараз можна створити хвилю.  

Бо такі свідоцтва кровожерливості Росії — це нерв, який чіпляє дуже міцно всіх притомних людей і спонукає підтримати надання нам допомоги.  

Нам треба кожен такий злочин інформаційно використовувати проти Росії»

У ніч на 2 березня через атаку російських «шахедів» в Одесі обвалилася частина житлової багатоповерхівки. Знищено 18 квартир, ще 7 пошкоджено.

Загинуло 12 людей, серед яких — 5 дітей.

Серед загиблих — подружжя військових Олега і Тетяни Кравців і троє їхніх дітей: 7-місячна Ліза, 8-річна Злата та 10-річний Сергій. 

Жертвами терористичної атаки росіян стало ще двоє малюків — 3-річний Марк і 4-місячний Тимофій.

Серед травмованих під час дронового удару — вагітна жінка, вона в середньому ступені важкості перебуває в лікарні.

Фото: наслідки удару російського БПЛ по багатоповерхівці в Одесі 2 березня / ДСНС

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4951
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Odessa
55 дн. тому
Ось і виникає питання до нашої влади: де звернення до ООН, де скликання засідання радбез ООН, де звернення до ОБСЄ, де звернення до інших міжнародних організацій. Чи ця влада здатна на щось більше, ніж "потужні" порожні заяви?
Gans
55 дн. тому
Печатать о злодеяниях Рашки в Западных СМИ запретили "хозяева денег". Им нужна злобная,пУтинская,агрессивная паРашка. Что бы пугалп народы и те раскошеливались на сверхприбыли их ВПК!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду