IREX оголосив програму на отримання заявок на фінансування

IREX оголосив програму на отримання заявок на фінансування

29 Лютого 2024
641
29 Лютого 2024
11:55

IREX оголосив програму на отримання заявок на фінансування

641
IREX планує надати до 14 грантів від 40 тисяч до 300 тисяч доларів США на період виконання 12-16 місяців.
IREX оголосив програму на отримання заявок на фінансування
IREX оголосив програму на отримання заявок на фінансування

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів, виконавець Програми інформаційної стійкості українського громадянського суспільства (IREX), повідомила про Річне Оголошення Програми на отримання заявок на фінансування.

IREX очікує заявки від потенційних партнерів для реалізації заходів, які вибудують стійкість до дезінформації та пропаганди.

Ці заходи сприятимуть розробці інноваційних підходів до протидії дезінформації, усуненню прогалин у поточних підходах до протидії дезінформації та/або контакту з новими бенефіціарами або в нових сферах, включно з онлайн просторами та спільнотами.

IREX планує надати до 14 грантів з фінансування від 40 000 до 300 000 доларів США на період виконання 12-16 місяців. Конкурс на Річне Оголошення Програми буде відкритий протягом одного року.

Заявки та концептуальні записки розглядатимуться на постійній основі. Оцінка поданих документів проходитиме щоквартально. Подавайте заявки до зазначених кінцевих термінів нижче, щоб ваша заявка була розглянута у відповідний квартал:

 

IREX залишає за собою право завершити Річне Оголошення Програми, коли залишок фінансування буде недостатнім для підтримки нових грантів. IREX вирішуватиме, фінансувати обрану заявку повністю або поетапно.

Детальніше за посиланням

Іn English

IREX повідомить заявників про своє рішення електронною поштою протягом 30 днів після закінчення періоду розгляду. Додаткові запитання щодо Річного Оголошення Програми до або після подання заявки надсилайте на електронну адресу: tender-ua@irex.org, вказавши в темі листа: UCSIRP_FY24-APS-IREX-UCSIRP-01.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
641
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду