15 березня у Києві відбудеться Recovery Media Conference

15 березня у Києві відбудеться Recovery Media Conference

29 Лютого 2024
360
29 Лютого 2024
09:17

15 березня у Києві відбудеться Recovery Media Conference

360
Медіамережа «Вікно Відновлення» анонсує першу Recovery Media Conference (Медіаконференцію з відновлення).
15 березня у Києві відбудеться Recovery Media Conference
15 березня у Києві відбудеться Recovery Media Conference

У п’ятницю, 15 березня офлайн у Києві відбудеться перша Recovery Media Conference (Медіаконференція з відновлення). До участі на професійні дискусії запрошуються партнери мережі, представники міжнародних та донорських організацій, органів влади та інші стейкхолдери відновлення в Україні.

Під час події «Вікно Відновлення» представить коло своїх завдань та познайомить з новими партнерами: у лютому за результатами open call до мережі приєдналися більш ніж 50 медіа та понад 20 громадських організацій.

Мережа також презентує результати двох досліджень: всеукраїнського соціологічного опитування на тему сприйняття відбудови та аналіз медіа дискурсу — дослідження поширених у медіапросторі наративів на тему відновлення.

«"Вікно відновлення" — платформа, покликана стати агрегатором процесів відбудови, де можливо буде почути голоси всіх її учасників. Тож Медіаконференція з відновлення теж буде таким майданчиком. Тут проведуть експертні обговорення представники державної та місцевої влади, профільних громадських організацій та медійники», — повідомляють організатори.

Вони спільно міркуватимуть про те:

  • де лежать межі відповідальності кожного з гравців відновлення,
  • що перешкоджає втілювати відбудову та висвітлювати її,
  • як зробити висвітлення відбудови України якісним та почутим, 
  • як будувати довіру та залучення громадян у процеси відновлення,
  • що заважає злагодженій роботі влади, донорів, громадського сектору та медіа, і як це змінити.

Участь у Recovery Media Conference можлива за попередньою реєстрацією. Кількість учасників обмежена. Місце та час заходу буде повідомлено зареєстрованим учасникам напередодні події. 

Реєстрація доступна тут: https://forms.gle/7AsxcEUUF5EkdPvq9 

Для акредитації медіа: https://forms.gle/zu261vEhghLCtvjF7 

Медіамережа «Вікно Відновлення» (UA Recovery Window Media Network) розпочала роботу 22 січня 2024 року. Її співзасновниками стали стали сім організацій: «Східний Варіант» (Донеччина та Луганщина), «МОСТ» (Херсонщина), «Накипіло» (Харківщина), «Інтент» (Одещина, Миколаївщина), всеукраїнське медіа рішень «Рубрика», аналітичний центр «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва», аналітична платформа VoxUkraine.

Об’єднання «Вікно Відновлення» підтримується урядом Великої Британії. Стежити за «Вікном Відновлення» можна у Facebook, Instagram та Telegram

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
360
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду