13 –15 жовтня —  новий фестиваль жанрової прози «Букон.Бета» у Чернівцях

13 –15 жовтня — новий фестиваль жанрової прози «Букон.Бета» у Чернівцях

10 Жовтня 2023
921
10 Жовтня 2023
10:19

13 –15 жовтня — новий фестиваль жанрової прози «Букон.Бета» у Чернівцях

921
Цього року фестиваль проходить уперше, тому назва містить додаток «Бета».
13 –15 жовтня —  новий фестиваль жанрової прози «Букон.Бета» у Чернівцях
13 –15 жовтня —  новий фестиваль жанрової прози «Букон.Бета» у Чернівцях

З 13 по 15 жовтня у місті Чернівці відбудеться новий літературний фестиваль «Букон.Бета». Подія присвячена художнім творам популярних жанрів: наукова фантастика, фентезі, детектив та горор.

«"Букон" – фестиваль міського формату, який органічно вписується у міський простір та задіює важливі для міста локації: книгарні, бібліотеки, кав’ярні, і саме місто стане нашою основою темою у 2023 році. Очікуйте на розмови про міське фентезі, героїв із сучасних міст, розповіді про історичні події та постаті та про атмосферу українського міста, яку автори намагаються передати у своїх книжках. Серед подій презентації книжок, дискусії, автограф-сесії, майстер-класи для молодих авторів та цікаві лекції. Ми не намагаємося створити подію національного рівня, але, натомість, обіцяємо затишну атмосферу, повагу до кожного жанру та місце, де можна просто поговорити про те, що ми найбільше любимо: книжки! Серед гостей відомі українські письменники та письменниці Володимир Кузнєцов, Серафіма Біла, Олена Кузьміна, Ксенія Циганчук, Поліна Кулакова, Дмитро Безверхній, Євгенія Кужавська, Ігор Антонюк, Олексій Вишняк, Вероніка Волинська та інші», – повідомляють організатори.

Цього року фестиваль проходить уперше, тому назва містить додаток «Бета». Наступного року організатори планують повернутися з більшим складом учасників та долучити інші популярні жанри, такі як любовний роман та трилер, а також зробити окрему секцію дитячої книжки. 

Основні локації фестивалю розташовані на вулиці Ольги Кобилянської, а головним партнером та книжковим оператором цього року буде Книгарня «Є» за адресою вул. Кобилянської, 38.

Дати та час фестивалю:

13-15 жовтня: з 11:00 до 19:00

Програма фестивалю з детальним зазначенням кожної локації анонсована 9 жовтня.

Вхід на всі події вільний.

Про організаторів:

Проєкт «Зоряна Фортеця» існує з 2008 року. Проєкт «Зоряна Фортеця» заявляє, що прагне формувати творче літературне середовище, що сприятиме появі нових імен та ідей в українській фантастиці; зміцнює зв'язки між авторами, які працюють у жанрі фантастики, та читачами, підтримує прагнення молодих авторів навчатися та розвивати свої літературні навички; проводить конкурси та різноманітні культурні й освітні події.

За додатковою інформацією звертатися:

Сіліна Альона

Електронна пошта: info@starfort.in.ua

Тел.: +38(063) 386-41-93

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
921
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду