«Плюсуй українську»: група 1+1 media підписала меморандум про співпрацю зі Всеукраїнським Рухом «Єдині»

«Плюсуй українську»: група 1+1 media підписала меморандум про співпрацю зі Всеукраїнським Рухом «Єдині»

20 Вересня 2023
536

«Плюсуй українську»: група 1+1 media підписала меморандум про співпрацю зі Всеукраїнським Рухом «Єдині»

536
У вересні група 1+1 media спільно зі Всеукраїнським Рухом «Єдині» підписали меморандум про співпрацю, в межах якого консолідація зусиль буде спрямована на популяризацію української мови та культури.
«Плюсуй українську»: група 1+1 media підписала меморандум про співпрацю зі Всеукраїнським Рухом «Єдині»
«Плюсуй українську»: група 1+1 media підписала меморандум про співпрацю зі Всеукраїнським Рухом «Єдині»

Партнерство передбачає комунікацію з лідерами думок, які в межах циклу мотивуючих інтерв’ю ділитимуться особистими історіями, пов’язаними з удосконаленнями рідної мови. Крім цього, медіагрупа та всеукраїнський рух зосередяться на реалізації мовного курсу «Єдині». Викладачами щомісячної 28-денної програми стануть ведучі та топменеджери групи 1+1 media. Також передбачається втілення низки ініціатив, серед яких — тематичні марафони, форуми тощо. 

«Для нас завжди було надзвичайно важливо просувати українську культуру, контент та популяризувати українську мову. Нам імпонує мета «Єдиних» — допомогти 1 000 000 землякам вдосконалити навички чи загалом опанувати українську мову. Саме тому ми об’єднуємо зусилля і в межах проєкту «Плюсуй українську» будемо робити все для того, щоб досягти бажаної мети», — прокоментували в 1+1 media

Контент, розроблений в межах партнерства, публікуватиметься на ресурсах групи 1+1 media — соціальних мережах, YouTube-каналах 1+1 та ТСН, сторінці проєкту «Плюсуй українську» в TikTok, сайтах ТСН.ua, УНІАН, Главред та 1+1, а також у спеціальній Telegram-спільноті за цим посиланням: https://t.me/ideaspeople. Також матеріали та новини будуть публікуватися на майданчиках Всеукраїнського Руху «Єдині», а саме — офіційному сайті, YouTube-каналі, в соціальних мережах Instagram, Facebook, TikTok. 

«Велика команда нашого Руху «Єдині», — а це понад 300 професійних філологів, що є сертифікованими модераторами розмовних клубів, і понад 500 волонтерів, — уже 17 місяців поспіль створюють для всіх охочих ефективні та повністю безоплатні курси української. Ми прагнемо деокупувати український культурний простір від «руского міра» і наративів ворога. Ми надаємо освітню та психоемоційну підтримку в переході на українську мову у наших курсах. Що більше буде українськомовних, то більшою буде потреба в українських книгах, музиці й контенті, то ширшим буде український простір і вужчим «рускій мір». Інформаційне партнерство з 1+1 media для нас є квантовим стрибком до нашої цілі», — Наталка Федечко, керівниця та співзасновниця Всеукраїнського Руху «Єдині».  

Нагадаємо, що нещодавно група 1+1 media виступила інформаційним партнером онлайн-марафону «Біжу за мову» від Всеукраїнського Руху «Єдині». Забіг проходив для підтримки українців, які наразі знаходяться в тимчасовій окупації та не можуть спілкуватися рідною мовою під страхом смерті. Різні дистанції подолали працівники медіагрупи, а амбасадоркою акції стала ведуча телеканалу 1+1 Україна Марічка Падалко, яка неодноразово була учасницею різноманітних забігів, серед яких і 42-кілометровий марафон у Бостоні. 

Довідка 

Всеукраїнський Рух «Єдині» — проєкт освітньої та психологічної підтримки у переході на українську мову. Рух «Єдині» – це навчальний курс, що триває 28 днів і містить онлайн-завдання, розмовні клуби, корисні вебінари, а також це спільнота однодумців для обговорення українцями історії, культури та підтримки мовної стійкості. Рух створений за участі Ініціативи «Навчай українською» та за підтримки ГО «Українська гуманітарна платформа». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
536
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор
223 дн. тому
1+1 цинічні брехуни. Зросійщували милом знятим для раші останні років 15, і моск.серіалами.ще й казали укр.мова годиться для комедій тільки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду