11-12 травня в Швейцарії відбудеться міжнародний Lugano Business Forum на підтримку українського бізнесу

11-12 травня в Швейцарії відбудеться міжнародний Lugano Business Forum на підтримку українського бізнесу

28 Квітня 2023
2916

11-12 травня в Швейцарії відбудеться міжнародний Lugano Business Forum на підтримку українського бізнесу

2916
Дводенний захід від українсько-швейцарської бізнес-асоціації збере близько 500 лідерів галузі, інноваторів, інвесторів та урядовців з усієї Європи
11-12 травня в Швейцарії відбудеться міжнародний Lugano Business Forum на підтримку українського бізнесу
11-12 травня в Швейцарії відбудеться міжнародний Lugano Business Forum на підтримку українського бізнесу

11-12 травня в місті Лугано, Швейцарія відбудеться Lugano Business Forum (LBF) — зустріч бізнес-спільнот України та ряду європейських країн для обміну досвідом і налагодження партнерств. Зустріч ініціювала Українсько-Швейцарська Бізнес Асоціація та Швейцарська Федерація малого та середнього бізнесу  SGV-USAM разом із Блокчейн асоціацією України за підтримки мерії міста Лугано та посольства України у Швейцарії. 

Форум LBF допоможе європейській бізнес-спільноті отримати повну та професійну інформацію про можливості і проекти спільно з українським бізнесом, а українським підприємцям презентувати свої плани профільній аудиторії та отримати можливості європейської експансії. Основна місія LBF як представника українсько-швейцарської колаборації – надати іноземним компаніям та капіталам доступ до найбільшого глобального проекту наступного десятиліття: відновлення та трансформації пост-воєнної України.

Серед учасників форуму — власники та керівні лідери бізнесу з України, Швейцарії, Франції, Німеччини, Австрії та Італії, представники державних та місцевих органів влади і профільних бізнес-асоціацій.

«Інтерес інвесторів максимально високий, і ми фіксуємо подальше зростання зацікавленості з боку великого капіталу до інвестицій в Україну. Це пов'язано, з одного боку, з повним розумінням результату війни та подальшого буму української економіки, а з іншого – перспективами швидкого членства України в Євросоюзі», — переконаний Дмитро Сіденко, співорганізатор Lugano Business Forum та Президент Українсько-Швейцарської Бізнес Асоціації. 

Під час LBF відбудеться формування механізмів координації у сферах енергетики та виробництва; FoodTech; Digital, Fintech & IT; HealthTech & Biotech; будівництва та девелопменту; венчурного капіталу та стартапів; гірничої справи та видобутку сировини.

Серед спікерів

  • Ервін Боллінджер, Голова відділу двосторонніх економічних відносин і представник Федеральної ради з торгових угод, Державний секретаріат з економічних питань SECO;
  • Ерве Лор, Міністр, Заступник керівника відділу двосторонніх економічних відносин та керівник відділу координації відновлення Америки - України, Державний секретаріат з економічних питань SECO
  • Михайло Кухар, старший економіст відділу економічного розвитку України, член економічного штабу Уряду України;
  • Енріке Шнайдер, директор Швейцарської федерації МСП SGV-USAM;
  • Борис Шестопалов, співвласник HD-group та GFS GROUP, експерт з AgriFood;
  • Паоло Бортолі, заступник фінансового директора та член міської цільової групи з блокчейну та криптографії / плану Лугано ₿ у місті Лугано;
  • Вікторія Тігіпко, засновник та керівний партнер TA Ventures, голова наглядової ради Українського фонду стартапів;
  • Альфред Ф. Піраус, Генеральний секретар Міжнародної ради бізнес-асоціацій та палат в Україні;
  • Сергій Наумов, голова правління Українського державного банку «Ощадбанк»;
  • Ігор Ліскі, голова наглядової ради EFI Group (Група компаній «Ефективні інвестиції»);
  • Бернд Освальд, співзасновник і віце-президент з розвитку бізнесу та M&A в GROPYUS,

та інші.

«Форум став відповіддю на запит щодо можливостей реалізації проектів відновлення в Україні, який ми з наростаючою активністю фіксували з боку європейського бізнесу протягом останніх 12 місяців», — відзначив Михайло Чобанян, співорганізатор Lugano Business Forum та президент Блокчейн асоціації України.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

для участі та додаткової інформації: info@luganobusinessforum.ch

акредитація та медіа комунікації: Гусєва Альона, ayu.guseva@gmail.com 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду