Нова соціальна платформа для мікроблогінгу і преміальних новин — «Post». Українські айтівці долучилися до її розробки

Нова соціальна платформа для мікроблогінгу і преміальних новин — «Post». Українські айтівці долучилися до її розробки

31 Березня 2023
1940

Нова соціальна платформа для мікроблогінгу і преміальних новин — «Post». Українські айтівці долучилися до її розробки

1940
Наразі соціальна платформа для мікроблогінгу та преміальних новин відкрита для всіх користувачів.
Нова соціальна платформа для мікроблогінгу і преміальних новин — «Post». Українські айтівці долучилися до її розробки
Нова соціальна платформа для мікроблогінгу і преміальних новин — «Post». Українські айтівці долучилися до її розробки

18 листопада 2022 року Post було запущено в закритій бета-версії для обмеженої кількості користувачів. Фаза бета-тестування тривала трохи більше 2 місяців. За цей період платформа залучила більше 400 000 користувачів.

IT-компанія Master of Code Global, представлена в Україні офісами у Черкасах і Києві, була залучена до розробки Post.

IT-компанія фокусується на розробці та підтримці розмовних рішень із використанням штучного інтелекту (чат-боти та голосові боти), веб і мобайл розробці для великих брендів і стартапів, а також розвитку власного e-commerce продукту.

Попри повномасштабну війну, українська команда Master of Code Global була залучена до розробки Post із самого початку та працювала над платформою близько 10 місяців.

Під час демо-фази проєкту команда Master of Code Global створила повноцінну робочу версію веб-платформу з основними функціями:

  • Стрічка з безоплатними/платними статтями та можливістю розгорнути їх для повного перегляду статті
  • Взаємодія з постами: лайки, коментарі, репости
  • Базовий редактор для створення постів довжиною 280+ символів із додаванням зображення
  • Сторінка профілю користувача та можливість редагувати її, перегляд списку підписників
  • Профіль видавця (журналіста) з загруженою стрічкою новин
  • Сторінка налаштувань.

Згодом Post почав розширювати власну внутрішню команду, щоб мати змогу працювати паралельно над окремими частинами проєкту. З цього моменту команда Master of Code Global  продовжила в співпраці з внутрішньою командою Post роботу над створенням закритої бета-фази проєкту.

У цій фазі команда Master of Code Global розробила окремі частини Post – реалізувала логіку транзакцій для сервісу платежів, працювала над сторінкою налаштувань, а також над внутрішньою адмін панеллю для модерації роботи Post. Це дозволило адміністраторам Post легко знаходити користувачів та пов’язані з ними публікації, керувати рівнями облікових записів, переглядати статистику, перевіряти користувачів, переглядати інформацію про транзакції та багато іншого.

Крім того, тестувальники Master of Code Global брали участь у процесах створення та оновлення автоматичних тестів для різних частин проєкту.

Засновником Post є Ноам Бардін, колишній CEO Waze і віцепрезидент Google.

«У нас був чудовий досвід роботи з Master of Code Global — швидкість, з якою вони створили міждисциплінарну команду, включаючи інженерів, дизайнерів, QA, TPM, дозволила нам швидко розгорнути наш продукт під час хайрінгу внутрішньої команди», — коментує Ноам Бардін, засновник Post.

Багато соцмереж покладаються на те, щоб привернути увагу будь-якою ціною — сіючи хаос у суспільстві та посилюючи голос радикальних думок. На противагу, Post розроблений як місце, де люди можуть слідкувати за різними думками, ділитися ними, підтримувати їх і приєднуватися до реальних розмов без токсичності.

Post допомагає преміальним медіа охопити нову аудиторію та монетизувати її, використовуючи модель оплати за перегляд статті. До стрічки новин Post вже додано контент від Reuters, MIT Technology Review, Fortune Magazine, USA Today, Propublica, The Independent та ін. Це допоможе зберегти незалежну журналістику.

Скріншот інтерфейсу Post

Про Master of Code Global

Master of Code Global — IT-компанія, що входить до топ-10 світових лідерів у розробці розмовних рішень із використанням штучного інтелекту.

Компанія заснована у 2004 році та має центри розробки в Україні та Північній Америці.

Команда складається з 250+ Майстрів.

Master of Code Global співпрацює з клієнтами з Північної Америки, Західної Європи та Близького Сходу.

Портфоліо складається з 400+ успішно реалізованих проєктів для T-Mobile, World Surf League, Aveda, Jo Malone, LivePerson, eBags, Estee Lauder та багатьох інших брендів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1940
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду